Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņš: "Spēlējām kā pa viļņiem"

Andrejs Siliņš

Šmēdiņš: "Spēlējām kā pa viļņiem"
Jānis Šmēdiņš priekšplānā
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma pārbaudes turnīrā Igaunijas galvaspilsētā Tallinā pret igauņu "ISKU-Volley" ar rezultātu 2:3 viens no Latvijas komandas līderiem Jānis Šmēdiņš dalījās iespaidos par neveiksmi.

"Spēlējām kā pa viļņiem - pāris izspēles labi, tad atkal kritumi. Epizodiski bija labs sniegums, bet to noturēt visu setu un visu spēli bija grūti," sacīja Šmēdiņš, kurš vakar guva 19 punktus, kļūstot par rezultatīvāko rīdzinieku rindās. "Arī servējām nedaudz sliktāk kā turnīrā Sankpēterburgā, līdz ar to pretinieks varēja vairāk kombinēt un izmētāt uz vienu bloku, kur jau mums radās problēmas aizsardzībā."

"Nevar nevienu izcelt, spēle īsti nepadevās nevienam. Bet, neskatoties uz to, cīnījāmies, uzvarējām divus setus seta galotnēs, piektajā setā nedaudz pietrūka veiksmes," sacīja volejbolists, kurš šobrīd ar komandu aizvada otro spēli turnīrā. Šoreiz pretī stājas mājinieki "SELVER Tallinn" vienība.

Izmantotie resursi:
rigavolley.com

     [+] [-]

, 2008-09-13 17:10, pirms 16 gadiem
Otro speeli pret Tartu Pere Leib ari nospeleju6i ka pa viljniem,bet šo reiz vinneja ar rezultatu 3:2(31:33,29:27,25:22,23:25,15:12)