Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ar ģimeņu turnīru noslēdzas pludmales volejbola sezona

Olimpiskais sporta centrs (OSC) Eiropas Komisijas atbalstītā projekta "Sporta stadioni un sabiedrības veselība ietvaros sadarbībā ar Sabiedrības Veselības aģentūru (SVA) sestdien rīkoja ģimeņu turnīru pludmales volejbolā.

Iespēja piedalīties turnīrā un pavadīt dienu sportiskā gaisotnē bija ikvienai Latvijas ģimenei, kura vēlas spēlēt pludmales volejbolu un sacensties par godalgotajām vietām.

Pirmo vietu pēc saspringtas cīņas ar rezultātu 2:1 ieguva Kelliju ģimene. Šēferu ģimene ar komandas nosaukumu "Kodarit.lv" ieguva godpilno otro vietu un komanda ar nosaukumu "REM" ieguva 3. vietu. Kopumā turnīrā piedalījās astoņas komandas, kurām par dalību tika piešķirtas balvas no pludmales volejbola laukumu atbalstītājiem "CrocsTM", "Palmolive", Olimpiskā sporta centra peldbaseina, kā arī koncerta un kinoteātra biļetes.

Turnīra laikā darbojās SVA Sirds veselības kabinets, kurā ikvienam interesentam bija iespēja bez maksas izmērīt asinsspiedienu, nosvērties un saņemt konsultāciju par savu sirds veselības stāvokli, kā arī saņemt SVA izdotos informatīvos materiālus.

Informāciju sagatavoja:
Laura Medine