Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Tiks atjaunota Latvija sieviešu volejbola valstsvienība

Jānis Pārums

Vakar 12. maijā Latvijas Volejbola federācijas (LVF) valde akceptēja un atbalstīja Gundegas Drēskas ziņojumu par valstsvienības attīstības programmas izstrādes gaitu, nolemjot atjaunot Latvijas sieviešu volejbola izlasi.

LVF Treneru komisijas izveidotā ekspertu grupu 3 cilvēku sastāvā – Ilmārs Pūliņš (MSĢ), Jānis Leitis (LU/Jelgava) un Latvijas volejbola federācijas valdes locekle Gundega Drēska (SVK”Rīga”) turpina darbu pie izlases attīstības programmas un tuvākajiem organizatoriskajiem uzdevumiem. Drīzumā programma tiks prezentēta LVF Treneru komisijai, lai varētu veikt nepieciešamos priekšdarbus un ar 2010. gadu atjaunot sieviešu izlases komandas praktisko darbību.

Vairāku pēdējo gadu laikā Latvijas sieviešu volejbola izlases komanda netika pieteikta Eiropas oficiālās sacensībās un atbalstīta, lai gan bija talantīgas spēlētājas un arī rezultāti.

LVF cer, ka Nacionālās sieviešu volejbola komandas atjaunošana ienesīs jaunu dzīvību sieviešu volejbolā, radīs mērķi volejbolistēm, dos gandarījumu un prieku sporta un volejbola draugiem, nesīs Latvijas vārdu pasaulē.

Informāciju sagatavoja
Gundega Drēska, Latvijas Volejbola federācijas valdes locekle

  -1 [+] [-]

, 2009-05-13 22:11, pirms 15 gadiem
LFS cer,ka tas dos gandatijumu un prieku sporta un volejbola draugiem,nesis Latvijas vardu pasaule... tapat ka Latvijas sieviešu izlase futbola... varbut nevajag ???

  -2 [+] [-]

, 2009-05-13 22:39, pirms 15 gadiem
NU Zviedrietēm jau nu točna Latvijas sieviešu izlase nezaudētu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-13 22:51, pirms 15 gadiem
vovarika rakstīja: nevar salīdzināt sieviešu futbolu ar volejbolu...volejbola ir virslīgas spēles,sporta skolas utt...
a futbola doma neka nav ????

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 23:12, pirms 15 gadiem
LAUVA rakstīja: LFS cer,ka tas dos gandatijumu un prieku sporta un volejbola draugiem,nesis Latvijas vardu pasaule... tapat ka Latvijas sieviešu izlase futbola... varbut nevajag ???
Tu i muļķs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-13 23:51, pirms 15 gadiem
Lavrenty rakstīja: Dajoš Auroru atpakaļ !!!
Dinamo ir, ASK ir, VEF ir, Daugava ir... Tagad kārta Radiotehniķim un Aurorai
un vel PAdomju Savienibu ???????

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 23:53, pirms 15 gadiem
Apsveicami! Lai izdodās!

     [+] [-]

, 2009-05-13 23:57, pirms 15 gadiem
LAUVA rakstīja: un vel PAdomju Savienibu ???????
ko tu tāds pesimists? (un nesaki, ka tu esi reālists)

     [+] [-]

, 2009-05-14 01:16, pirms 15 gadiem
LAUVA rakstīja: un vel PAdomju Savienibu ???????
Kāds sakars ar Padomju savienību? Tas, ka krievi savā īpašumā pārņēma izcilus latviešu uzņēmumus, kuru vārdos tika nosauktas sporta komandas, nenozīmē, ka tur ir vispār kaut kāds viņu nopelns. Izņēmums ir Dinamo.

Sieviešu izlasi diezgan labu varētu izveidot, tikai tagad diezgan daudz laiks jau ir zaudēts par šiem gadiem kamēr nebija, cerams, ka izdosies vieksmīgi atjaunot un būs labi rezultāti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-14 09:24, pirms 15 gadiem
Doma laba un pareiza - tagad tikai jāsaprot, kā spēlētājas izlasei sagatavot.
- normāls turnīrs kaur tur tepat ar attiecīgu spēcīgu komandu Latvijā (Rīgas Dinamo & KHL variants)
- gatavojam jaunatni un stimulējjam viņas braukt uz USA universitātēm un labām Eiropas līgām un veidojam izlasi no ārzemju klubos spēlējošām (šādi sieviešu b-bola izlase atdzīvojās).
Man reālāk 2. variants izskatās. Šajos laikos sieviešu volejbola līgu izveidot uz vietas neizskatās diezin ko cerīgi....
Un jaunatnei stingri jāpieliek - pēdējos gados Eiropas dažādos U-xx mačos pat 1 uzvarēts sets jau ir lieli svētki. Par šo sveiciens ilggadējiem jaunatnes treneriem

     [+] [-]

, 2009-05-14 09:31, pirms 15 gadiem
laba domu, tikai vajag īstenot kā to panākt, lai būtu rezultāti un kandidāti pietiekami no kā izvēlēties lielisko 12ieku.
treneri jau ir, tikai Lazdu nelaist klāt...

     [+] [-]

, 2009-05-14 11:50, pirms 15 gadiem
dažiem gudrīšiem atgādināšu, ka šeit iet runa par valsts izlases atjaunošanu. Liekas, ka daži te domā, ka Latvijā vispār sieviešu volejbols kādu laiku nav bijis.
Čempionāts jau bija, tikai izlase kādu laiku netika veidota un pieteikta sacensībām!!!

     [+] [-]

, 2009-05-14 12:02, pirms 15 gadiem
ericcartman rakstīja: dažiem gudrīšiem atgādināšu, ka šeit iet runa par valsts izlases atjaunošanu. Liekas, ka daži te domā, ka Latvijā vispār sieviešu volejbols kādu laiku nav bijis.
Čempionāts jau bija, tikai izlase kādu laiku netika veidota un pieteikta sacensībām!!!
Čempionāts jau bija gan, tikai jautājums par līmeni. Piedalījās 4 komandas, kuras čempionātu izspēlēja vairākos sabraukumos. Vai kāda no šīm komandām vispār ir saucama par profesionālu komandu - šķiet, ka tomēr nē.... Ar šādu čempionātu labā līmenī spēlētājas nesagatavot. Tas ir sliktāk, nekā, ja hokeja izlasi sastādītu tikai no Latvijas čempionāta spēlētājiem.
Vēlreiz saku - tas, ka izlasi atjauno ir ļoti labi, tagad tikai jāskatās tālāk un jādomā kā celt kopējo līmeni, lai izlase tiešām arī varētu cienīgi spēlēt.