Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dāmu volejbola čempionātā pa uzvarai izcīna abas favorītes

Jānis Celmiņš

Dāmu volejbola čempionātā pa uzvarai izcīna abas favorītes
Foto: Viesturs Lejiņš

Latvijas 2010. gada volejbola čempionāta dāmām pirmais sabraukums Ropažos noslēdzies ar "LU/Jelgava" komandas trim uzvarām, bet otro vietu pēc pirmajām čempionāta spēlēm ieņem pirmā sabraukuma laukuma saimnieces "MSĢ / Ropaži" komandas volejbolistes.

Čempionātā šosezon piedalās četras komandas – VK "LU/Jelgava", SVK "Rīga", VK "Ropaži/MSĢ", SVK "Ezerzeme". Turnīra reglaments paredz, ka tā regulārais čempionāts tiks izspēlēts četros sabraukumos, katru no kuriem organizē viena no čempionātā startējošajām komandām. Pirmais sabraukums jau aizvadītajā nedēļas nogalē risinās Ropažos.

Jau ziņojām par pirmo divu dienu rezultātiem – Dāmu čempionāta pirmajās spēlēs bez... . Svētdien tika izspēlētas atlikušās divas pirmā sabraukuma spēles, kurā pa uzvarai izcīnīja čempionāta favorītkomandas – "LU/Jelgava" un SVK "Rīga". Jelgavnieces četros setos (3:1) pieveica "MSĢ/Ropaži" komandu, bet rīdzinieces ar tādu pat rezultātu uzveica daugavpilietes – SVK "Ezerzeme".

Ar trim uzvarām čempionātu sākušas "LU/Jelgava" volejbolistes, otrā pēc pirmā apļa ir "MSĢ/Ropaži" volejbolistes, bet trešo un ceturto šobrīd ieņem attiecīgi SVK "Rīga" un SVK "Ezerzeme" komandas.

Jau no 22. līdz 24. janvārim Jelgavā risināsies Baltijas kausa izcīņas finālsacensības, kurās Latviju pārstāvēs jau pieminētās Rīgas un Jelgavas komandas.