Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Štāls: "Kā Latvijas klubus uzņem Igaunijā, tā mūs - te..."

Štāls: "Kā Latvijas klubus uzņem Igaunijā, tā mūs - te..."
Austris Štāls, Tartu Pere leib

Jau ziņojām, ka šodien "Schenker" volejbola līgas spēlē VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti ar 3:2 apspēlēja "Tartu Pere leib". Tartu klubā spēlējošais Latvijas volejbolists Austris Štāls pēc spēles bija sašutis par tiesnešu lēmumiem spēles galotnē.

"Īstenībā es jau biju gatavs, ka pirmajam zaudējumam tomēr kaut kad jābūt. Vai tieši pret Rīgas klubu - jā, iespējams. Rīgai jau beidzot bija kaut kas arī jāparāda. "Selver" viņi nevar vinnēt, nu tad apspēlēja mūs. Rīdzinieki šodien spēlēja tiešām labi - labi servēja, labi sasita uzbrukumā un sabloķēja. Noteikti jāuzteic Aivariņš (Aivars Petruševics), vienu brīdi ar libero kopīgi domājām ko lai dara, kā lai dabū to bumbu kaut cik precīzi līdz cēlājam? Beigās nolēmām, ka nevajag pārcensties ar precizitāti, galvenais neaizlaist to tribīnēs. Kamēr tas izdevās viss bija kārtībā, bet viņam tiešām cepuri nost! Nebijām gatavi, ka Saušu nomainīs Šmēdiņš un ka tik labi spēlē iesaistīsies Aivars," pēc spēles portālam eSports.lv teica Austris Štāls.

Spēlētājs neslēpa arī savu sašutumu par spēles tiesnešu lēmumiem - "Ir nedaudz dusmas uz tiesnešiem par divām bumbām spēles galotnē. Ja nenosvilpj divus tādus blokus, tad tālāk var nespēlēt. Droši vien tas viss ir dots pret dotu - kā Latvijas klubus uzņem Igaunijā, tā mūs te."

Vaicāts par aizvadīto pirmo sezonas pusi Igaunijā, Štāls atbildēja - "Jūtos labi. Spēlēju daudz, brīžiem pat gribētos nedaudz vairāk atpūsties, bet treneri neļauj (skaļi smejas). Mans galvenais uzdevums ir "turēt" servju uzņemšanu, ja tas izdodas tad viss ir kārtībā."

Lūgts izteikt savu viedokli par Tartu kluba labo sniegumu šajā sezonā, Štāls atbildēja - "Grūti teikt. Mums laikam izdodas noturēties vienā līmenī, ir arī, protams, bedres, bet tās nav pārāk lielas un garas. Pārējām komandām ir dažas spēles, kad nesanāk praktiski nekas, mums it kā viss ir vairāk vai mazāk vienā līmenī. Igaunijas kausa finālā "Selver" komanda servēja ļoti labi - nāca, meta un "masēja", mēs tikām galā ar uzņemšanu un tas ir galvenais iemesls uzvarai kausa finālā. To spēli ļoti labi aizvadīja brazīlietis un mūsu diagonāle."

Vaicāts kurā pozīcijā labāk patīk spēlēt, spēlētājs atbildēja - "Labs jautājums, man patīk spēlēt volejbolu. Grūti teikt, spēlēt par libero ir drusku grūtāk psiholoģiski. Visu laiku esi tādā kā nelielā stresā. Uzbrukumā tomēr dabū nedaudz izlādēties uzbrukumā. Tiešām grūti izšķirties, palikšu pie tā, ka man patīk volejbols."


, 2009-01-11 22:10, pirms 15 gadiem
(skaļi smejas) vairākas reizes
, 2009-01-11 22:16, pirms 15 gadiem
prieks par Štālu!!!
, 2009-01-11 22:48, pirms 15 gadiem
Austri ,turies,Lapmežciems ar tevi,vienalga ,kur tu spēlēsi!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-12 11:18, pirms 15 gadiem
Gan Lapmežciems, gan Ragaciems, gan Klapkalnciems un Āpšuciems
, 2009-01-12 13:13, pirms 15 gadiem
beiziiters rakstīja: Gan Lapmežciems, gan Ragaciems, gan Klapkalnciems un Āpšuciems
Ko ta Plieņciemu piemirsi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Daniele Kaprioti. Foto: CEV

Sieviešu volejbola izlases galvenais treneris Kaprioti strādās arī par LVF sporta direktoru

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlases galvenais treneris Daniēle Mario Kaprioti ir uzsācis darbu kā Latvijas Volejbola federācijas (LVF) sporta direktors, lielāko uzmanību pievēršot Latvijas volejbola piramīdai un jauniešu izlasēm, informē LVF.
Kristaps Platačs. Foto: kladno.volejbal.cz

Platačs nākamajā sezonā spēlēs Francijas augstākajā līgā

LETA. Latvijas volejbolists Kristaps Platačs nākamsezon spēlēs Francijas spēcīgākās līgas klubā "Plessis-Robinson Volley-Ball", vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).
Marta Levinska. Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbolistes Sudraba līgas mačā četros setos zaudē Ungārijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Islandē piedzīvoja zaudējumu otrajā Eiropas Sudraba līgas mačā.