Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Krastiņš: "Maiņas deva rezultātu"

Krastiņš: "Maiņas deva rezultātu"
Uģis Krastiņš VK Rīga / Lāse-R treneris
Foto: rigavolley.com

"Šodien plaši variējām ar sastāvu un atradām pareizo virknējumu. Izmaiņas nesa rezultātu," pēc uzvaras pār "Schenker" volejbola līgas līdervienību "Tartu Pere leib" teica VK "Rīga / Lāse-R" treneris Uģis Krastiņš.

Jau ziņojām, ka VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti, šodien SN Daugava ar rezultātu 3:2 apspēlējot "Tartu Pere leib" klubu, sagādāja tam pirmo zaudējumu sezonas 18 spēlēs.

Pēc spēles īsu komentāru portālam eSports.lv sniedza Rīgas kluba treneris Uģis Krastiņš - "Spēle bija interesanta. Šodien plaši variējām ar sastāvu un atradām pareizo virknējumu. Visas izmaiņas, kuras veicām nesa rezultātu - gan Aivars Petruševics, kurš trešajā setā uzservēja spēcīgu servju sēriju, gan tāpat arī Artis Caics un Gunča (Guntis Atars). Pie tām rotācijām, kuras veicām mēs ieguvām spēcīgāku bloku - pa diagonāli sāka spēlēt Kreilis (Jānis Šmēdiņš), bet otrā tempa uzbrucēja postenī Aivars. Līdz tam brīdim Brazīlijas spēlētājs ceturtajā zonā darīja ko gribēja, bet pēc tam viņam kļuva ar vien grūtāk. Prieks par uzvaru un iegūtajiem vērtīgi divi punkti, bet lielākais prieks par parādīto sniegumu," teica Krastiņš.

Lūgts nokomentēt Austra Štāla sniegumu Tartu kluba rindās, Krastiņš teica - "Austris pirmajā setā ar trim "eisiem" palīdzēja savai komandai lauzt seta gaitu. Rezultāts bija mums par labu, bet tad viņš ieservēja trīs spēcīgas serves un tas arī ir zīmīgākais šajā mačā no viņa."

Uz jautājumu, vai komandai spēles galotnē nepalīdzēja arī spēles tiesneši, Krastiņš atbildēja sev ierasti korekti - "Man negrībētos komentēt tiesnešu darbību. Mēs ļoti labi zinām kā mūs uzņem Igaunijā - tas ir traģiski, tāpēc es šoreiz no komentāriem atturēšos."


, 2009-01-11 21:26, pirms 15 gadiem
Kapec nekad nav intervijas ar vildi? visi miizh no vina,vai vinsh pats ir ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.