Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

DU volejbolisti uzvar visus un paliek otrie "Rektora kausā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

DU volejbolisti uzvar visus un paliek otrie "Rektora kausā"
Mārtiņš Jansons
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

"Daugavpils Universitātes" volejbolisti izcīnījuši četras uzvaras "Rektora kausā", pārspējot Igaunijas un Baltkrievijas komandas, kā arī Jelgavas "Biolaru". Turnīrā gan augstāk par otro vietu tikt neizdevās.

Sestdien un svētdien Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinājās starptautisks volejbola turnīrs "Rektora kauss", kurā piedalījās divas Latvijas (DU un "Biolars"), divas Baltkrievijas ("Kommunalnik, "Stroitel"), kā arī viena Igaunijas (Viru) komandas. Divu dienu laikā tika izspēlēts viena apļa turnīrs, vienai spēlei ritot trīs setus. Par katru uzvarēto setu klubam tika piešķirts viens punkts.

Visstabilāk nospēlēja DU volejbolisti, kuri uzvarēja visās spēlēs, pie tam visās ar identisko 2:1. Summā tika iegūti astoņi punkti, taču ar to izrādījās par maz pirmās vietas iegūšanai. Grodņas "Kommunalnik", lai arī zaudēja daugavpiliešiem, ieguva deviņus punktus, jo divos mačos izdevās uzvarēt ar 3:0.

Trešo vietu ar pieciem punktiem ieguva Minskas "Stroitel", bet pa četriem punktiem (abām pa uzvarai) bija Jelgavas "Biolaram" un Viru. Papildrādītāji bija labāki jelgavniekiem, tādēļ viņiem ceturtā vieta. Vērts pieminēt, ka "Biolara" rindās spēlēja arī leģionārs ar Grieķijas pasi.

Alekseja Dončenko piemiņai veltīto specbalvu (Dončenko bija DU treneris) kā labākais cēlājs saņēma daugavpiliešu volejbolists Mārtiņš Jansons.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-10 10:27, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Oho - Mārtiņš Jansons vēl dragā
Birzuļa pirmās "lielās" komandas RDC viens no pamatakmeņiem
šis ir cits!

     [+] [-]

, 2012-09-10 11:44, pirms 12 gadiem
Uzvar visus un paliek otrie! Labs nolikums.

     [+] [-]

, 2012-09-10 16:18, pirms 12 gadiem
--> SasperJods
Birzulis un RDC ???? Kurā gadā tad tas ir bijis. cik atceros Birzulis trenēja Nameju..... Liniņš un Baltruns RDC....

     [+] [-]

, 2012-09-11 03:16, pirms 12 gadiem
Stulba sistēma - uzvar visus, bet paliek otrie! Kāda tur punktu skaitīšana - kāds āksts to izdomājis?!