Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Krastiņš: "Viņi nospēlēja neslikti"

Jānis Celmiņš

Krastiņš: "Viņi nospēlēja neslikti"
Uģis Krastiņš VK Rīga / Lāse-R treneris
Foto: rigavolley.com

"Viņi pret mums šodien iznāca ar "brīvām smadzenēm" un spēlēja neslikti," pēc kārtējās uzvaras "Schenker" volejbola līgā pār "Cēsu Alus" komandu teica VK "Rīga / Lāse-R" treneris Uģis Krastiņš.

Jau ziņojām, ka VK "Rīga / Lāse-R" svētdien izbraukumā ar 3:1 apspēlēja "Cēsu Alus" komandu. Pēc spēles portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar rīdzinieku treneri Uģi Krastiņu. "Pirmajā setā spēlējām labi un vinnējām. Otrajā setā vienā epizodē neguvām punktu, bez bloka un tas mūs nedaudz izsita no līdzsvara. Zaudējām koncentrāciju un no plus četri dabūjām mīnus četri. Šī viena epizode izšķīra ļoti daudz. Seta galotnē atkal spējām pievilkt un viss bija labi, bet nedaudz pietrūka galotnē. Spēles turpinājuma viss atkal bija kārtībā. Skaidrs ir tas, ka viņi pret mums šodien iznāca ar "brīvām smadzenēm" un spēlēja neslikti. Labi nospēlēja kā Egleskalns tā jaunais Vanags (Toms Vanags - aut.), arī Lomakins. Cēsnieki rādīja pietiekami labu un saturīgu spēli," pastāstīja Krastiņš.

Uz jautājumu, kāpēc Rīgas klubs šosezon spēlē praktiski bez maiņām, treneris atbildēja - "Tam sešiniekam, kurš spēlē ir jāiegūst pārliecība, līdz ar to pārējie pie spēlēšanas netiek. Šobrīd "maļamies" tā, lai šis sešinieks ar laiku strādātu kā pulkstenis. Lai arī no malas varbūt izskatījās, ka šodien ne savu labāko spēli aizvadīja Jānis Šmēdiņš un uzbrukumā nebija tas labākais, aizsardzībā viņš savu darbu padara godam."

Vaicāts, vai sezonas gaitā Rīgas klubu varētu papildināt arī kāds spēlētājs no ārzemēm, Krastiņš bija tiešs - "Ļoti labi zinām kāda šobrīd valstī ir finansiālā situācija, tas izsaka visu!"

  +1 [+] [-]

, 2008-11-10 07:12, pirms 15 gadiem
Nevis Cēsis nospēlēja neslikti, bet Rīga nospēlēja ārprātīgi slikti. Ja Cēsīm nebūtu tie lielie caurumi sastāvā, Rīgai klātos plāni.
- "Tam sešiniekam, kurš spēlē ir jāiegūst pārliecība. . . ", smiekli nāk, cik ilgi, auklējamies kā ar 15-gadīgiem zēniem, varēja pateikt, ka jāgūst arī spēļu prakse.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-10 09:58, pirms 15 gadiem
Kādui tad ir tie lielie caurumi cēsīm?!