Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Eiropas Junioru čempioni - Francijas volejbolisti

Jānis Celmiņš

Eiropas Junioru čempioni - Francijas volejbolisti
Francijas jaunie volejbolisti
Foto: cev.lu

Aizvadītajā nedēļas nogalē Brno noslēdzās Eiropas Junioru čempionāts volejbolā. Par čempioniem kļuvuši Francijas jaunie volejbolisti, kuri finālā ar 3:1 apspēlēja vienaudžus no Vācijas. Bronzas medaļas ieguva Krievijas volejbolisti.

Finālā piedzīvojuši zaudējumu pirmajā setā ar 23:25 Francijas jaunie volejbolisti spēja saņemties un izcīnīt uzvaras nākamajos trijos attiecīgi ar 27:25, 25:20 un 25:17.

"Mēs spēli iesākām diezgan neveiksmīgi, taču mums pietika apņēmības, lai spēles turpinājumā spētu uzlabot sniegumu. Uzlabojām servju uzņemšanu, apturējām viņu (vāciešu) labākos uzbrucējus un uzvarējām. Esmu ļoti priecīgs par titulu. Šis ir lielisks panākums visai Francijas volejbola saimei," pēc uzvaras Eiropas čemionātā teica Francijas junioru izlases galvenais treneris.

Spēlē par bronzas godalgām Krievijas jaunie volejbolisti ar 3:1 (25:23, 26:28, 25:19, 25:17) guva virsroku pār vienaudžiem no Nīderlandes, kuri dienu iepriekš ar 2:3 atzina Eiropas junioru čempionāta uzvarētāju francūžu pārākumu.

Eiropas junioru čempionāta pirmo sešu vietu ieguvēji:

1. Francija
2. Vācija
3. Krievija
4. Nīderlande
5. Itālija
6. Baltkrievija

Izmantotie resursi:
cev.lu