Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Medenis pagaidām neziņā par savu atgriešanos laukumā

Medenis pagaidām neziņā par savu atgriešanos laukumā
Ansis Medenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases volejbolists Ansis Medenis pārcietis pleca operāciju, taču viņa atgriešanās laukumā arvien atliekas. Pats volejbolists sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāj, ka laukumā, iespējams, atgriezīsies uz Latvijas čempionāta finālsēriju.

Jau vēstīts, ka šo sezonu Ansis Medenis sāka Grieķijas klubā Saloniku „Iraklis”, taču guva pleca savainojumu un klubs ar viņu sadarbību pārtrauca. Atgriezies dzimtenē, jau 20. janvārī viņam tika veikta pleca operāciju, bet jau mēnesi vēlāk volejbolists atsāka treniņus svaru zālē. Diemžēl vairākkārtējas saslimšanas Ansi treniņprocesā atmetušas atpakaļ un šobrīd izskatās, ka „Lāse-R/Rīga” komandai viņš labākajā gadījumā varētu palīdzēt tikai Latvijas čempionāta finālsērijā, taču sliktākais scenārijs paredz, ka Ansi šopavasar laukumā varam arī neredzēt. „Atgriešanās laukumā jau šosezon ir visai apšaubāma,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāj Ansis, kurš pēdējo reizi Latvijā spēlēja 2006. gadā, kad pārstāvēja „Poliurs/Biolars” krāsas.

Jau ziņots, ka Latvijas čempionāta pusfinālos spēkiem mērosies „Lāse-R/Rīga” un „Biolars” komandas, kā arī „DU” un „Poliurs/Ozolnieki” volejbolisti. Pusfināla pāros cīņas risināsies līdz kādas komandas trim uzvarām. Pirmās spēles jau sestdien un svētdien Ozolniekos un Rīgā. Sestdienas mačs no SN „Daugava”, kurā spēkus mēros Rīgas un Jelgavas komandas, būs vērojams Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanālā).

DatumsLaiksKomandasVietaLIVE
10.0318.00Poliurs/Ozolnieki - DUOzolnieku SN
11.0317.00Lāse-R/Rīga - VK BiolarsDaugavas SNsportacentrs.com TV
14.0319.00DU - Poliurs/OzolniekiDaugavpils OCsportacentrs.com TV
15.0319.00VK Biolars - Lāse-R/RīgaZemgales OC
17.0318.00Poliurs/Ozolnieki - DUOzolnieku SN
18.0317.00Lāse-R/Rīga - VK BiolarsDaugavas SN

, 2012-03-09 15:40, pirms 12 gadiem
Jau rit speles, bet info par klubiem nav.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.