Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Juniores iekļūst Eiropas čempionāta 2. kvalifikācijas kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Juniores iekļūst Eiropas čempionāta 2. kvalifikācijas kārtā
Latvijas juniores

Latvijas sieviešu junioru izlase šodien Eiropas čempionāta 1. kvalifkācijas kārtā ar 3:0 (25:10, 25:13, 25:11) uzveica Kipras junioru izlasi, izcīnot tiesības startēt Eiropas čempionāta 2. kvalifikācijas kārtā, kas aprīlī norisināsies Baltkrievijas pilsētā Mogiļevā.

No 6.-8.janvārim Jelgavā norisinājās Eiropas čempionāta pirmā kvalifikācijas kārta juniorēm, kur Latvijas izlase ar 3:0 uzveica abas savas pretinieces – Dānijas un Kipras junioru izlases, tādējādi iekļūstot nākamajā kvalifikācijas kārtā, kur mūsu pretinieces būs Baltkrievijas, Vācijas, Polijas, Francijas un Lietuvas junioru izlases.

Rezultatīvākās spēlētājas šodien Latvijas izlasē bija Rūta Treija un Alise Lece, kuras guva pa 12 punktiem. Labākā uzbrucēja Alise Lece - 9 punkti, Rūtai Treijai 8 gūti punkti ar servi (eiss).

Latvijas izlases treneres asistente Aleksandra Tihovska ir gandarīta par paveikto darbu un gatavojas doties uz nākamo Eiropas čempionāta atlases kārtu Mogiļevā: „Šobrīd ir liels gandarījums par paveikto. Pirms spēles galvenais uzdevums bija uzsākt šo spēli tāpat kā uzsākām vakar – pārliecinoši. Ņemot vērā to, ka Kipras izlases meitenes lielākoties ir divus gadus jaunākas par mums un mēs vakar uzvarējām Dāniju, bija bažas, ka meitenes nenovērtēs šodienas pretinieku. Tāpēc svarīgi bija jau no sākuma psiholoģiski uzspiest savu spēli, kas arī izdevās. Tagad gatavosimies nākamajam atlases turnīram, kas aprīlī notiks Baltkrievijā (Mogiļevā).”

Informāciju sagatavoja:
Lilita Mitrofanova
Latvijas Volejbola federācija

     [+] [-]

, 2012-01-09 09:47, pirms 12 gadiem
Malači, meitenes!
Tikai vēl ļoti daudz un pamatīgi jāstrādā. Jo godīgi sakot dāņu meitenes izskatījās pārākas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-09 11:04, pirms 12 gadiem
Super, tagad ir motivācija darboties tālāk. Ir acīm redzams progress!
Atļaušos nepiekrist Maijrozei, ja viņas būtu pārākas, tad nebūtu zaudējušas 0:3, jo spēļu kalendārs tieši Dānijai bija pateicīgāks.

     [+] [-]

, 2012-01-15 18:51, pirms 12 gadiem
Maijroze rakstīja: Malači, meitenes!
Tikai vēl ļoti daudz un pamatīgi jāstrādā. Jo godīgi sakot dāņu meitenes izskatījās pārākas.
Pārākas, bet zaudē ar 0:3, man kaut kā neiet kopā tavs teksts