Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Brazīlieši uzvar gan Maljorkā, gan Mislovicē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Brazīlieši uzvar gan Maljorkā, gan Mislovicē
Marija Klara un Kerola
Foto: www.fivb.com

Ar kārtējo Brazīlijas pludmales volejbolistu triumfu noslēgušies FIVB pasaules kausa posmi Maljorkā un Mislovicē. Vīriešiem uzvaru izcīnīja Harlijs un Pedro, kamēr sievietēm labākās bija Marija Klara un Kerola.

Vīriešu un sieviešu FIVB pasaules kausa posmi pludmales volejbolā šonedēļ norisinājās dažādās zemēs – kamēr sievietes sacentās Polijas pilsētas Mislovices smiltīs, tikmēr vīri bija devušies uz saulaino Spānijas salu Maljorku. Visi labākie šajos posmos gan nestartēja, taču tas nekādā gadījumā nemazināja spēļu spraigumu.

Maljorkā par uzvarētājiem kļuva Brazīlijas pāris Harlijs un Pedro, kuri finālā divreiz ar 21:18 pārspēja vāciešus Klempereru un Korengu. Arī bronzas mačā tikās Vācijas un Brazīlijas dueti un arī tajā uzvaru izcīnīja brazīlieši – Franko un Bendžamins ar 2:1 (17:21, 25:23, 15:13) tika galā ar Rekermanu un Urbačku. Latvijas duetiem šajā posmā mainīgas sekmes – Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins ieguva augsto 9.-12. vietu, kamēr Martiņam Pļaviņam un Tomam Šmēdiņam dalīta 25.-32. pozīcija.

Tikmēr Polijā pie uzvaras tika ar 4. numuru izliktās Marija Klara un Kerola. Finālā viņas līdzīgā spēlē ar 2:1 (21:17, 19:21, 15:7) apspēlēja vācietes Katrinu Holtviku un Ilku Zemleri. Trešo vietu ieņēma norvēģietes Nila Anna Hakedale un Ingrida Torlena. Latvijas sportistes Inguna Minusa un Inese Jursone Polijā tika pie vienas uzvaras trijās spēlēs un ieņēma dalītu 17.-24. vietu.

Nākamais FIVB pasaules kausa posms norisināsies Brazīlijā no 15. līdz 21. septembrim. Dalībnieku sarakstā nav atrodami mūsu dāmu uzvārdi, taču vīriešu turnīrā dalību pieteikuši Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs (atkal kopā?), kā arī Klāvs Zaļkalns un Jānis Rudzītis.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-09-08 06:51, pirms 16 gadiem
laps