Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars" pastiprinās ar Edgaru Baiku

Jānis Celmiņš

"Biolars" pastiprinās ar Edgaru Baiku
Edgars Baiks

„Schenker” volejbola līgas komanda „Biolars” savu sastāvu oficiāli papildinājusi ar Edgaru Baiku, kurš komandā spēlēja arī aizvadītajā sezonā. Iepriekš bija dzirdamas runas, ka Edgars varētu atgriezties Jelgavas komandā, bet nu tas izdarīts oficiāli.

1983. gadā dzimušais pirmā tempa uzbrucēcs 2009./2010. gada sezonā izmēģināja spēkus Somijas komandā „Riento”, taču atgriezās mājās un aizvadīto sezonu pavadīja „Biolars” rindās.

Starp klubu un spēlētāju nu panākta vienošanās, ka arī šīs sezonas otro pusi volejbolists aizvadīs Jelgavas komandā un tajā viņā debitēt varētu jau rīt, kad „Biolars” komanda atsāks „Schenker” līgas cīņas ar maču pret „Voru” vienību. Mača sākums Zemgales OC pulksten 19.00.

Jāatzīmē, ka karjeru vienā no Francijas čempionāta „Pro B” līgas klubiem turpina Edgars vecākais brālis Ēriks Baiks.

Tuvojoties pavasarim un izšķirošajām cīņām, „Biolars” komanda izskatās arvien labāk. Atgādināsim, ka īsi pirms Latvijas kausa izcīņas jelgavniekiem pievienojās Agris Leitis, uzreiz kļūstot par komandas pirmo cēlāju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-01-07 00:58, pirms 12 gadiem
citus arī intrese kas notiek citos sporta veidos izņemot hokeju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-07 13:43, pirms 12 gadiem
Es 2