Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Tālākās cīņas pa zaudētāju zaru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Tālākās cīņas pa zaudētāju zaru
Jekaterina Stepanova
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbolistes Jekaterina Stepanova un Ingrida Zauere U-20 Eiropas čempionātā šodien piedzīvoja zaudējumu pret Nīderlandes sportistēm 0:2 (13:21, 17:21) un rīt cīņu turpinās pa zaudētāju zaru.

Izkļuvušas no apakšgrupas, Jekaterina un Ingrīda izslēgšanas turnīru sāka ar uzvaru pār polietēm Izabellu Soju un Aleksandru Filipu – 2:0 (21:17, 21:10). Otrajā spēlē mūsu meitenēm bija jāspēlē pret Nīderlandes duetu Daniela Remersa un Sofija van Gestele.

Šajā duelī favorītes bija tulpju zemes pārstāves un to apliecināja arī spēlē, uzvarot 32 minūšu laikā – 21:13, 21:17. Latvijas sportistēm gan vēl nav ko skumt – rīt cīņas jāturpina pa zaudētāju zaru. Pirmās pretinieces gan vēl jānoskaidro, kad savā starpā tiksies Itālijas un Spānijas volejbolistes.

Izmantotie resursi:
cev.lu