Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilmanis "Varēsim spēlēt atraisīti"

Jānis Celmiņš

Vilmanis "Varēsim spēlēt atraisīti"
Raimonds Vilmanis, VK Biolars / Ozolnieki
Foto: www.zz.lv

"Teorētiski mēs esam turnīra vājākā komanda, bet varbūt tas pat mums dos papildus brīvību un varēsim spēlēt atraisītāk,” pirms nedēļas nogalē gaidāmā "Schenker" volejbola līgas "Final Four" turnīra portālam eSports.lv teica viens no VK "Biolars / Ozolnieki" līderiem Raimonds Vilmanis.

Jau ziņojām, ka "Schenker" līgas pusfinālos VK "Biolars / Ozolnieki" spēlēs ar "Tartu Pere leib", bet VK "Rīga / Lāse-R" tiksies ar pēdējo gadu čempioniem "Selver" volejbolistiem. Sestdien tiks izspēlēti abi pusfināli, bet svētdien spēle par trešo vietu un fināls.

VK „Biolars / Ozolnieki” volejbolisti uz Tartu dosies jau rīt, tāpēc portāls eSports.lv izmantoja pēdējā brīža iespēju aprunāties ar vienu no komandas līderiem Raimondu Vilmani – spēlētāju, kurš šosezon jau divas reizes atzīts par līgas labāko mēneša spēlētāju. Uz jautājumu, vai komanda var būt apmierināta ar parādīto spēli līgas 1/4 fināla sērijā pret SK „ELVI / Kuldīga” un kas izšķīra sērijas rezultātu, Vilmanis atbildēja: „Ļoti labi aizvadījām pirmo un trešo spēli, pēc otrās spēles viņi domāja, ka sērija jau ir beigusies, mēs savukārt nospēlējām vairāk kā komanda un uzvarējām, uzskatu pelnīti.”

Spēlētājs atzina, ka „Final Four” turnīrā komandai neklāsies viegli „Domāju, ka būs baigi grūti. Ja turnīrā izcīnīsim kaut vienu uzvaru, tad tas būs ļoti, ļoti liels sasniegums. Teorētiski mēs esam turnīra vājākā komanda, bet varbūt tas pat mums dos papildus brīvību un varēsim spēlēt atraisītāk. Ar Tartu komandu var spēlēt, to mēs pierādījām mājās zaudējot ar 2:3. Pie viņiem, protams, ies daudz grūtāk, bet cīnīsimies,” teica Vilmanis.

Ozolnieku kluba līderis nosauca arī „Final Four” turnīra favorītus. „Domāju, ka favorīti varētu būt Tartu volejbolisti. Visas sezonas garumā viņi ir pierādījuši, ka šogad spēlē ļoti stabili. Regulārajā sezonā viņi zaudēja tikai reizi un es domāju, ka tas izsaka daudz,” atzina Vilmanis.

"Schenker" līga Final Four kalendārs:

7. marts, plkst. 16.00 VK "Biolars / Ozolnieki" - "Tartu Pere leib" (LTV7)
7. marts, plkst. 18.30 VK "Rīga / Lāse-R" - "Selver"
8. marts, plkst. 13.30 Spēle par trešo vietu
8. marts, plkst. 16.15 Fināls

  +1 [+] [-]

, 2009-03-05 16:28, pirms 15 gadiem
Ozi turas esmu ar Jums!

  +2 [+] [-]

, 2009-03-05 23:27, pirms 15 gadiem
Raimond, nenokar degunu!! Tartu visu sezonu spēlēja labi , bet nu ir pienācis laiks - atrauties no JUMS !!! REZULTāTS 3:2 OZO LABā UN VIETA FINāLā!!