Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

''Biolars/Jelgava'' volejbolists Levinskis janvārī labākais spēlētājs Baltijas līgā

Krišs Upenieks

''Biolars/Jelgava'' volejbolists Levinskis janvārī labākais spēlētājs Baltijas līgā
Kārlis Pauls Levinskis
Foto: Austris Auziņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Janvārī par labāko Latvijas klubu spēlētāju Baltijas līgā tika atzīts VK Biolars/Jelgava spēlētājs Kārlis Pauls Levinskis.

Viņš četrās spēlēs guva 67 punktus, no tiem septiņus – ar netveramām servēm un piecus – ar bloku. Uzbrukumā viņš darbojās ar 45,08 procentu efektivitāti un janvārī vairāk punktus Baltijas līgā guva tika Selver Tallinn spēlētājs Olivers Oravs – 75 punktus.

Par labāko Latvijas klubu spēlētāju Baltijas līgā sievietēm janvārī tika atzīta VK miLATss volejboliste Terēze Hrapāne. Viņa četros mačos guva 54 punktus, no tiem piecus – ar servi un astoņus – ar bloku. Terēzei arī teicams uzbrukumu efektivitātes koeficients – 56,16 procenti veiksmīgu uzbrukumu.

Nacionālajā līgā 1 vīriešiem janvārī visiespaidīgāko sniegumu demonstrēja OC Limbaži/MSĢ spēlētājs Kristaps Šmits, kurš trijās spēlēs sakrāja 49 punktus. No tiem astoņi tika gūti ar eisiem, bet vēl trīs tika gūti ar veiksmīgu bloku.

Izmantotie resursi:
JANVĀRĪ LABĀKIE - LEVINSKIS, HRAPĀNE UN ŠMITS

     [+] [-]

, 2017-02-05 15:47, pirms 7 gadiem
Ko nez balvās dabūja?

     [+] [-]

, 2017-02-05 22:44, pirms 7 gadiem
O Šmits