Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Samoilovs: "Nākamajā vasarā atkal spēlēsim kopā ar Mārtiņu"

Jānis Celmiņš

Samoilovs: "Nākamajā vasarā atkal spēlēsim kopā ar Mārtiņu"
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

"Ruslans ļoti ātri progresē un šobrīd ir krietni vien labāks nekā pirms pāris nedēļām," pēc divām uzvarām FIVB Pasaules kausa posmā Maljorkā (Spānijā) portālam eSports.lv teica viens no Latvijas pludmales volejbolistiem Aleksandrs Samoilovs.

Jau ziņojām, ka ļoti veiksmīgi FIVB Pasaules kausa posmu Spānijas pilsētā Maljorkā ceturtdien iesāka latvieši Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins. Pēc otrās spēles portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar abiem mūsu puišiem.

Lūgts pastāstīt par pirmajām divām spēlēm Aleksandrs Samoilovs izklausījās apmierināts un slavēja savu pārinieku - "Pirmajā spēle bija ļoti spraiga. Abos pirmās spēles setos bijām iedzinējos, bet spējām lauzt spēles gaitu un uzvarēt. Setu galotnēs vācieši nedaudz vairāk kļūdījās un deva mums iespējas, kuras mēs izmantojām. Galvenais iemesls kāpēc uzvarējām ir tas, ka viņi nespēja paņemt planējošās serves. Līdz šim nekad nebiju guvis tik daudz punktu ar planieriem. Pirmajā spēlē bija ļoti grūti, nebijām īsti pamodušies, bet labi, ka viss beidzas tik labi, pamodāmies un uzvarējām. Pret Dopleru un Gartmaijeru lieliski nospēlēja Ruslans, labi servēja, spēlēja blokā un viss bija kārtībā, es pat dabūju atpūsties (smejas). Otrā seta sākumā nedaudz atlaidām (2:5), līdz vidum gan tikām atpakaļ - 15:15, bet galotnē viņi bija labāki. Trešo setu iesākām līdzīgi, otrajā setā austrieši pret Ruslanu daudz izsita "bloks - auts", bet trešajā es viņam devu padomu, ko darīt, lai tā nenotiktu. Viņš to ņēma vērā un trešajā setā ar bloku guva sešus vai septiņus punktus. Ruslans ļoti ātri progresē un šobrīd ir krietni vien labāks nekā pirms pāris nedēļām."

Uz jautājumu - vai nav grūti spēlēt kopā, ja abi esat bloķētāji, Aleksandrs atbildēja - "Šobrīd blokā iet Ruslans, bet es spēlēju aizsardzībā. Doplers ar Gartmaijeru šodien dabūja pārbaudīt, kā Ruslans ir progresējis pēdējo pāris nedēļu laikā."

Ruslans Sorokins gan pastāstīja, ka brīžiem gadās arī kuriozi - "Brīžiem jau gadās arī kuriozi, šodien pirmajā spēlē divas reizes abi aizgājām blokā (smejas). Ar Sašu spēlēt kopā ir forši, viss kārtībā."

"Pēc Norvēģijas posma līdz mājām netikām, dienu nosēdējām Oslo lidostā un lidojām tālāk uz Maljorku. Šeit ir ļoti laba pludmale un labi treniņu apstākļi - trenējāmies divas reizes dienā un progress ir redzams," turpina Aleksandrs.

Lūgts ieviest skaidrību daudzus interesējošajā jautājumā - vai Pļaviņš un Samoilovs vēl spēlēs kopā, Aleksandrs atbildēja - "Jāskatās, kā Mārtiņam būs ar ziemas sezonu zālē, bet iespējams, ka kopā vēl kādu posmu uzspēlēsim arī šosezon. Šobrīd atpūšamies viens no otra. Kvalifikācija Pekinai bija ļoti grūta, tāpēc šobrīd vajag atvilkt elpu. Šobrīd spēlējam savam priekam, bet domāju, ka nākamajā vasarā atkal būsim kopā ar Mārtiņu! Viss atkarīgs no viņa plāniem un līgumu ziemā."

Rīt trešās kārtas spēlē Samoilovam / Sorokinam pretī stāsies vācieši Rekermans / Urbačka. "Pret viņiem veiksme noteikti būs vajadzīga," noslēgumā ar nelielu ironijas devu saka Ruslans Sorokins.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Hipotenūza

     [+] [-]

, 2008-09-04 21:45, pirms 16 gadiem
Prieks par to.!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-04 21:45, pirms 16 gadiem
Tas labi!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-04 21:48, pirms 16 gadiem
Lai veicas 4aliem..!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-04 21:50, pirms 16 gadiem
Baigi labi! Prieks par viņiem!!! Gaidīsim nākamo vasaru, bet līdz tam- lielāko veiksmi gan M.Pļaviņam un Šmēdiņam, gan Samoilovam un Sorokinam!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-04 21:50, pirms 16 gadiem
Eh... Labak vispar nebutu skirusies...

  -1 [+] [-]

, 2008-09-04 21:52, pirms 16 gadiem
Jaukas ziņas !

  +2 [+] [-]

, 2008-09-04 21:53, pirms 16 gadiem
Ideali atkal vares spelet kopa un tiekties lidz olimpiskajam spelem Londona,kur cerams vini jau bus vieni no favoritiem!

     [+] [-]

, 2008-09-04 21:54, pirms 16 gadiem
Nu velns vinu zina!!!Ar viniem kaa ar biteem.

  -2 [+] [-]

, 2008-09-04 21:59, pirms 16 gadiem
Hell yes©

  +4 [+] [-]

, 2008-09-04 22:02, pirms 16 gadiem
Tak nezinu zurnalisti vai kas sacela breku kur tas nebija liela breka amza vilna-vini tak pasi teica,ka tikai uz paris turniriem skirsies,jo jau vairakus gadus spele kopa un vajag skirties,jo ir gruti visu laiku ar vienu cilveku kopa-ne par velti ir pieradits,ka ari aprecoteis viss ilgak attiecibas notur tie kuriem ir izbraukuma darbi-teiksim aizbrauc uz nedelu un tad atkal majas pie sievas un tml,bet ja visu laiku kopa tad viens otram agrak vai velak noriebjas.Taka atteicibas viniem ir normals viss ir kartiba.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-04 22:14, pirms 16 gadiem
INTERESANTI!
Viens (Pļaviņš) visu laiku kladzina, ka uz visiem laikiem ir pašķīrušies, bet otrs (Samoilovs) tik visu laiku bļaustās, ka tikai uz laiku - kam lai tic?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-04 22:42, pirms 16 gadiem
pickenroll rakstīja: Eh... Labak vispar nebutu skirusies...

nu nav gan labak. vini jau saka, vajag atpusties. un pec atpusanas vot tad bus labak.

     [+] [-]

, 2008-09-05 01:24, pirms 16 gadiem
zemāk ir linki pieteikumu sarakstiem uz nākamajiem trim FIVB Swatch World Tour turnīriem, kā redzam visos Latviju pieteikušies pārstāvēt pāris Samoilovs / Plavins, kam ticēt?

fivb.org
fivb.org
fivb.org
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-05 10:20, pirms 16 gadiem
smiekliigi, butu tagad labaak spelejushi kopaa un saspelejushies vel labak. Tolks ka vienu sezonu spele atsevishkji ?

     [+] [-]

, 2008-09-05 10:27, pirms 16 gadiem
a-zu rakstīja: zemāk ir linki pieteikumu sarakstiem uz nākamajiem trim FIVB Swatch World Tour turnīriem, kā redzam visos Latviju pieteikušies pārstāvēt pāris Samoilovs / Plavins, kam ticēt?

fivb.org
fivb.org
http://www.fivb.org/EN/BeachVolleyball/Competitions/WorldTour/2008/beach_page.asp?pg=EL&TRN=MMAN2008&sm=15


Arī uz Norvēģijas un Spānijas posmiem sākotnēji abi bija pieteikushies kopigi, bet pedeja bridi nomainija pariniekus.. to var dariit! taa, ka pedējie posmi ir taalie (daargie), tad visticamāk, ka shis (Spānija) ir viens no pedejiem musejo startiem shogad! var jau but, ka vel kaut kur aizlaidis, bet jaatceras, ka saakas arii klasiska voleja sezona...

     [+] [-]

, 2008-09-06 20:01, pirms 16 gadiem
taada sajuuta ka te seedeetu un komentus rakstiiitu cilveeki,kas neko nesaprot no sporta...!!

rak gruuti buut kopaa visu laiku... tak uz laukuma viens otru vairs nevar iztureet..tāpēc vajag atpuutu... vinu kopēja profesionalitaate nepazudiis!

     [+] [-]

, 2008-09-08 10:43, pirms 16 gadiem
Spēlēsim, nespēlēsim...spēlēsim, nespēlēsim.... izklausās nenopietni. Droši vien nepieciešama šāda ķircināšanās, lai piesaistītu preses uzmanību.