Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusai / Jursonei zaudējums pret brazīlietēm

Jānis Celmiņš

Minusai / Jursonei zaudējums pret brazīlietēm
Inese Jursone
Foto: fivb.com

Zaudējumu FIVB pasaules kausa posmā Mislovicē (Polijā) piedzīvojušas Latvijas pludmales volejblistes Inguna Minusa un Inese Jursone. Pamatturnīra otrās kārtas spēlē latvietes ar 0:2 atzina sacensībās ar 4. numuru izlikto brazīliešu Marijas Klāras un Karolas pārākumu

Jau ziņojām, ka Munusa / Jursone sacensības Polijas pilsētā Mislovicē iesāka ar uzvaru. Pamatturnīra pirmās kārtas spēlē latvietes ar 2:0 spraigā spēlē apspēlēja ukrainietes Ošeiko / Babrurinu.

Otrajā kārtā latvietēm pretī stājās pretinieces, kuras liekus komentārus neprasa - Marija Klāra / Karola (Brazīlija). Pret duetu, kurš turnīrā izlikts ar ceturto numuru latvietes (13.) pārsteigumu sarūpet nespēja un piedzīvoja zaudējumu ar 0:2 (17:21, 17:21).

Sacensības latvietes turpinās piektdien, kad zaudētāju zarā tiksies ar spēles Lēmane / Sude (Vācija) un Kampisi / Lozano (Spānija) uzvarētājām.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-09-05 12:17, pirms 16 gadiem
Nekas pārsteidzošs