Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Hotuļevs paraksta līgumu Spānijā

Jānis Celmiņš

Hotuļevs paraksta līgumu Spānijā
Vladislavs Hotuļevs

Latvijas izlases volejbolists Vladislavs Hotuļevs, kas vienubrīd risināja sarunas ar SK "ELVI/Kuldīga", noslēdzis līgumu ar Spānijas Superlīgas klubu "Unicaja Arukasur".

Pagājušajā sezonā jaunais Hotuļeva klubs Spānijas čempionātā izcīnīja otro vietu un šogad piedalīsies arī Eiropas CEV kausa izcīņā.

Hotuļevs kopš 2004. gada spēlējis vairākos Francijas klubos, aizvadīto sezonu pavadot Kannās kopā ar citu Latvijas volejbolistu Gundaru Celitānu.

"Vakar tikāmies ar Vladislavu Hotuļevu, viņam ir interese šogad spēlēt Latvijā un spēlētājs nedēļas laikā solīja dot atbildi par spēlēšanu pie mums," pirms nedaudz mazāk kā divām nedēļām portālam eSports.lv teica "ELVI/Kuldīga" kluba direktors Indulis Laškovs. Nu izrādās, ka no šī viņa teiktā nekas nav sanācis un Hotuļevu nākamajā sezonā Kuldīgas kluba kreklā neredzēsim.

     [+] [-]

, 2008-08-05 17:34, pirms 16 gadiem
monstrs... laikam tur bišk labāk, nekā Kuld/igā!?