Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gatavojas arī "Rīga R/PK" volejbolisti

Jānis Celmiņš

Gatavojas arī "Rīga R/PK" volejbolisti
Ainārs Dakša, "Rīga R/PK" menedžeris
Foto: Romualds Vambuts

"Komanda jau vairāk kā nedēļu Raimonda Vildes un Uģa Krastiņa vadība aizvada treniņnometni Rezeknē, kur galvenokārt tiek strādāts pie spēlētāju fiziskās sagatavotibas," portālam eSports.lv pastāstīja viens no "Rīga R/PK" menedžeriem Ainārs Dakša.

Jau ziņojām, ka gatavošanos jaunajai volejbola sezonai iesākuši Cēsu un Kuldīgas klubi. Aktīvi sezonai gatavojas arī jaunizveidotais Rīgas "superklubs" - "Rīga R/PK".

"Komanda jau vairāk kā nedēļu Raimonda Vildes un Uģa Krastiņa vadība aizvada treniņnometni Rēzeknē, kur galvenokārt tiek strādāts pie spēlētāju fiziskās sagatavotības. Treniņnometne Rēzeknē turpināsies līdz šīs nedēļas beigām, kad komanda atgriezīsies Rīgā un treniņus turpinās te. Treniņnometnē piedalās divpadsmit spēlētāji, bijušie "Lāse-R" spēlētāji - Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Armands Celitāns, Guntis Atars, Andrejs Zavarotnijs, bijušie SK "Rīga" spēlētāji - Andris Krūmiņš, Aivars Petruševics, Jānis Vāvers un Artis Caics, ka ari trīs "jauniņie" - Ingars Ivanovs, Janis Šmēdiņš un Deniss Petrovs. Pirmais nopietnais pārbaudījums paredzēts augusta beigās, kad komanda dosies uz Sanktpēterburgu, kur piedalīsies starptautiskā turnīra, kas veltīts Vjačeslava Platonova piemiņai. Arī septembrī komanda iecerējusi piedalīties vēl divos pārbaudes turnīros," pastāstīja viens no "Rīga R/PK" menedžeriem Ainārs Dakša.

Vaicāts ar kuriem spēlētājiem jau ir panāktas arī juridiskas vienošanās Dakša atbildēja - "Līgumi ir parakstīti ar visiem VK "Lāse-R" un SK "Rīga" bijušajiem spēlētājiem. Līgumi parakstīti arī ar Ingaru Ivanovu un Jāni Šmēdiņu, pēdējais likumā paredzētajā kārtībā ir lauzis līgumu ar Kuldīgas klubu un nākamajā sezonā spēlēs pie mums. Saistībā ar Denisu Petrovu - klubs un spēlētājs ir vienojies par līguma nosacījumiem. Pašreiz ir nepieciešams līdz galam saskaņot atlikušās nianses ar spēlētāja iepriekšējo klubu."

Tāpat Dakša atklāja, ka komandas vadība aktīvi strādā pie leģionāra meklējumiem. Tas varētu būt spēlētājs, kurš spēles diagonāles vai otrā tempa uzbrucēja postenī.

  +4 [+] [-]

, 2008-08-04 12:17, pirms 16 gadiem
tas tak nav nekads super klubs!

  +4 [+] [-]

, 2008-08-04 12:32, pirms 16 gadiem
prima rakstīja: tas tak nav nekads super klubs!

un nebūs...

  +6 [+] [-]

, 2008-08-04 13:27, pirms 16 gadiem
Ko te visi ieciklējušies uz superklubu,
vienkārši laba, perspektīva, sabalansēta komanda, būs uzvaras - sauksim par superklubu.

P.S. Aināram
pēdējais laiks atdzīvināt rigavolley.com

  +4 [+] [-]

, 2008-08-04 14:20, pirms 16 gadiem
psc, janis smedins rigā
superklubs nav un nebuus!
Jāni paliec kuldigā!
dzimtenē labāk

  +3 [+] [-]

, 2008-08-04 14:21, pirms 16 gadiem
Superklubs? HA man smieklu uznaaca

  +2 [+] [-]

, 2008-08-04 14:22, pirms 16 gadiem
cisti smiekli uznaaca
zeel ka Jānis Rigā spēlēs
tapat kuldiga rigai atriebsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-04 17:07, pirms 16 gadiem
Autors pareizi uzrakstījis "superklubs" - tieši tā pēdiņās!

     [+] [-]

, 2008-08-05 13:55, pirms 16 gadiem
Varbūt prātīgāk uztaisīt vienādas komandas, lai arī skatītājiem interesantāk?
Tā naudas atmazgāšana ar superpiena kombināta komandām u.tml. ir apnikusi. Kad beidzot Latvijā būs īsts volejbols ar līdzīgām komandām?