Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Barsukam un Kolodinskim pirmā uzvara PK posmā

Jānis Celmiņš

Barsukam un Kolodinskim pirmā uzvara PK posmā
Igors Kolodinskis un
Dmitrijs Barsuks
Foto: fivb.com

Krievijas pludmales volejbola duetam Igoram Kolodinskim un Dmitrijam Barsukam ar trešo piegājienu izdevies uzvarēt kādā no FIVB Pasaules kausa posmiem pludmales volejbolā. Tas noticis Austrijas pilsētā Klāgenfurtē.

Finālā Barsuks / Kolodinkskis ar 2:0 (21:19, 21:15) apspēlēja ASV duetu Viljamsu / Mecgeru, kuri pusfinālā spraigā cīņā ar 2:1 bija tikuši galā ar Brazīlijas "grandiem" Rikardo un Emanuelu. Krievijas duetam pie uzvaras kādā no Pasaules kausa posmiem izdevās tikt ar trešo piegājienu. Iepriekšējos divos finālos, kuros viņi bija iekļuvuši bija nācies atzīt pretinieku pārākumu.

Brazīlijas duets gan bez godalgām nepalika, spēlē par trešo vietu apspēlējot (2:1) Lošīdu / Pitmanu no Jaunzeilandes.

Atgādināsim, ka apakšgrupā Krievijas duets apspēlēja arī latviešus Aleksandru Samoilovu un Mārtiņu Pļaviņu, kuri šajā posmā bija spiesti samierināties ar 17. vietu.

Dāmu finālā brazīlietes Anna Paula un Šelda ar 2:0 (21:10, 21:11) apspēlēja šī posma galveno pārstiegumu autores ukrainietes Ošeiko / Baburinu.

Klāgenfurtē augsto 5. vietu izcīnīja latvietes Inguna Minus un Inese Jursone. Sasniegtais rezultāts ir viņu līdz šim labākais rezultāts Pasaules kausa posmos.

Izmantotie resursi:
fivb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-04 09:18, pirms 16 gadiem
Nominatīvs - neaizmirsti ka daudzas favorītes nespēlēja!

Krievus apsveicu - patika spēles ko redzēju gan pusfināls, gan fināls no viņu puses bija ļoti labas un skatāmas spēles!