Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgā sievietēm RSU/MSĢ tiksies ar Jelgavas un Daugavpils klubiem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Baltijas līgā sievietēm RSU/MSĢ tiksies ar Jelgavas un Daugavpils klubiem
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

“Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgā (BSVL) RSU/MSĢ šodien uzņems VK “Jelgava” un svētdien – “SuFA klubs”/DU. Baltijas Vīriešu volejbola līgā (BVVL) Latvijas klubi šonedēļ nespēlēs, bet spēles aizvadīs Andra Širjakova pārstāvētā līgas čempione Tartu “Bigbank” un Toma Švana un Kārļa Ābelīša “Parnu VK”.

BSVL sacensībās Latvijas komandu savstarpējās spēlēs RSU/MSĢ savā laukumā ceturtdien tiksies ar VK “Jelgava” un svētdien – ar “SuFA klubs”/DU. Iepriekšējā nedēļā komandas jau tikās, Daugavpilī RSU/MSĢ svinot uzvaru trijos setos, bet Jelgavā piekāpjoties ar 1-3. Ar 13 punktiem sešās spēlēs turnīra tabulas galvgalī ir RVS/LU. Desmit komandu vidū VK “Jelgava” ar deviņiem punktiem piecās spēlēs ir sestā, RSU/MSĢ ar pieciem punktiem sešos mačos ir devītā, bet daugavpilietes piecos mačos pie punktiem nav tikušas, noslēdzot turnīra tabulu.

BVVL “Bigbank” ceturtdien savā laukumā plkst.19 uzņems “Barrus/Voru VK”, bet dienu vēlāk Toma Švana un Kārļa Ābelīša pārstāvētā “Parnu VK” savā laukumā plkst.19 tiksies ar Tallinas “Selver/TalTech”. Pēc piecām spēlēm “Ezerzeme”/DU ar astoņiem punktiem ieņem ceturto vietu, bet “Jēkabpils Lūši” un “RTU Robežsardze/Jūrmala” ar trim punktiem ieņem attiecīgi septīto un astoto vietu astoņu komandu vidū.

Divas spēles notiks “Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem (Nacionālās līgas sacensības), vienā no tām svētdien Misas vidusskolas sporta zālē tiekoties līdervienībām – otrajā vietā esošajiem “Vecumniekiem” un līderei “Augšdaugavai”. Turnīra tabulas virsotnē deviņu komandu konkurencē ar 10 punktiem 4 mačos atrodas “Augšdaugava”. Pa sešiem punktiem attiecīgi divās, trīs, četrās un piecās spēlēs ir sakrājuši “Vecumnieki”, RTU, “Jēkabpils juniori”/JSS un VK “Ventspils”.

“Optibet” Latvijas čempionātā sievietēm vērtējumā RSU/MSĢ aizvadīs trīs cīņas, bez divām Baltijas līgas ieskaitē rīdzinieces trešdien tiksies arī ar “Mārupes SC”. Septiņu komandu konkurencē vadībā ir RVS/LU, trīs spēlēs sakrājot deviņus punktus. Deviņus punktus četrās spēlēs ir sakrājusi VK “Jelgava”, bet astoņus punktus – RSU/MSĢ 2.

Kalendārs

BSVL

02.11. 20.00 RSU/MSĢ – VK “Jelgava”
05.11. 12.00 RSU/MSĢ – “SUFA klubs”/DU

“Optibet” Latvijas čempionāts vīriešiem

04.11. 14.00 VK “Ventspils” – RTU
05.11. 18.00 “Vecumnieki” – “Augšdaugava”

“Optibet” Latvijas čempionāts sievietēm

01.11. 20.00 RSU/MSĢ – “Mārupes SC”
02.11. 20.00 RSU/MSĢ – VK “Jelgava”
05.11. 12.00 RSU/MSĢ – “SUFA klubs”/DU

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols