Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

SK "Rīga" dodas iekarot Igauniju

Jānis Celmiņš

Nedēļas nogalē divas spēles Igaunijas volejbola laukumos aizvadīs SK "Rīga" volejbolisti. Pirmie rīdzinieku pretinieki šodien, 2. novembrī būs "Aeroc Rakvere" volejbolisti. Šajā nedēļas nogalē kopā gaidāmas 10 "Schenker" līgas spēles.

Jau šodien (2. novembrī) Rakverē SK "Rīga" tiksies ar "Aeroc Rakvere" komandu, kura "Schenker" līgas turnīra tabulā šobrīd atrodas 11. vietā (divas uzvaras un divi zaudējumi). Rīdzinieki šobrīd ir sestie. Spēle šovakar sāksies pulksten 19.00.

Pirmā izbraukuma spēle SK "Rīga" volejbolistiem būs kā laba sagatavošanās sestdien, 3. novembrī gaidāmajai spēlei pret pagājušās "Schenker" līgas sezonas čempioniem Tallinas "Selver". Čempioni arī šogad cīnās bez zaudējumiem (trīs uzvaras). Vai rīdzinieki būs pirmie, kas sarūgtinās "Selver"? Sākumā gan jāizcīna uzvar Rakverē.

SK "Rīga" menedžeris Ainārs Dakša: "Rakverē nekas cits kā uzvara mūs neapmierinās. Mums noteikti jāuzvar, cits rezultāts tiks uzskatīts par neveiksmi. Ja runājam par "Selver", tad viņi ir pagājušās sezonas čempioni un vieni no šīs sezonas galvenajiem zelta medaļu pretendentiem. Viņi izcīnījuši trīs uzvaras pirmajās trīs spēlēs kā arī pārvarējuši Eiropas kausu otro kārtu. Šogad salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu mums ir krietni vien pamainījies spēles zīmējums. Liksim uzsvaru uz agresīvām servēm un ātru spēli. Ja izpildīsim spēles plānu, tad iespejams mums izdosies sarūpēt viņiem pirmo zaudējumu".

"Schenker" līgas spēles šajā nedēļas nogalē:

2. novembris:
Aeroc Rakvere - SK Rīga, pl. 19.00 (Rakvere)

3. novembris:
Selver - SK Rīga, pl. 18.00 (Tallina)
ELVI/Kuldīga - Tartu Pere Leib, pl. 16.00 (Kuldīgas SC)
Ezerzeme/DU - Viru, pl. 16.00 (DVS sporta zāle)
ISTO/SM Tauras - Cēsu Alus, pl. 16.00 (Viļņa)
Lāse-R - Sylvester, pl. 13.00 (Rīgas 49. vidusskola)

4. novembris:
Lāse-R - Tartu Pere Leib, pl. 14.00 (Rīgas 49. vidusskola)
ISTO/SM Tauras - Viru, pl. 14.00 (Viļņa)
Selver - Bilolars/Ozolnieki, pl. 17.00 (Tallina)
ELVI/Kuldīga - Sylvester, pl. 14.00 (Kuldīgas SC)

Izmantotie resursi:
www.schenker-league.page.tl