Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Dāmu izlase PČ kvalifikācijas otro kārtu aizvadīs Izraēlā

Dāmu izlase PČ kvalifikācijas otro kārtu aizvadīs Izraēlā
Latvijas sieviešu volejbola izlase

Latvijas sieviešu volejbola izlase 2014.gada pasaules čempionāta 2.kvalifikācijas kārtas spēles aizvadīs Izraēlā, liecina Eiropas volejbola konfederācijas mājas lapā publicētā informācija. Sešu izlašu cīņa par 3.kvalifikācijas kārtu notiks 2.-6.oktobrī.

Atgādinām, ka 1.kvalifikācijas kārtas turnīrā, kas notika Daugavpilī, Latvijas dāmu valstsvienība izcīnīja otro vietu četru komandu konkurencē, pieveicot Lietuvas un Islandes izlases, bet piekāpjoties Igaunijai.

Neskaitot mājinieci Izraēlu, otrajā kvalifikācijas kārtā Latvijas izlasei pretī stāsies Grieķijas, Ungārijas, Melnkalnes un Šveices valstsvienības. Trešajā kvalifikācijas kārtā atkarībā no spēļu rezultātiem iekļūs divas vai trīs labākās komandas.

3.kvalifikācijas kārta notiks 2014.gada 3.-5.janvārī, kad 20 izlases tiks sadalītas piecās grupās un cīnīsies par septiņām ceļazīmēm uz pasaules čempionātu.

Izmantotie avoti:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2013-08-04 17:45, pirms 11 gadiem
Nu cereesim uz daamu izlases atjaunoshanu!!!!