Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ozolnieki/Poliurs" papildinās ar Medeni un Cimošku, maina treneri

Jānis Celmiņš

"Ozolnieki/Poliurs" papildinās ar Medeni un Cimošku, maina treneri
Ansis Medenis

Volejbola klubs „Poliurs/Ozolnieki” nopietni gatavojas jaunajai volejbola sezonai, un izskatās, ka varētu būt viens no galvenajiem favorītiem cīņā par Latvijas čempionu titulu. Komandā notikušas vairākas izmaiņas. Tās sastāvu papildinājuši Ansis Medenis un Andis Cimoška, bet galvenā trenera pienākumus pildīs Guntis Atars.

„Poliurs/Ozolnieki” komandas galvenā trenera amatu ir atstājis Aldis Bērziņš un par tās galveno treneri ir kļuvis aizvadītās sezonas galvenā trenera asistents Guntis Atars. Guntis Atars šo vietu ir nopelnījis pateicoties labajam sniegumam iepriekšējā sezonā, kurā spēja VK „Ozolnieki” komandu aizvadīt līdz Pirmās līgas čempiona titulam. Galvenajam trenerim šis gads būs dubultabildīgs, jo arī VK „Ozolnieki” viņš paliks kā galvenais treneris.

Galvenajam trenerim palīgā nāks un otrā trenera pienākumus pildīs „Poliurs/Ozolnieki” ilggadējais komandas kapteinis Ivo Baranovskis, kurš palēnām no profesionālā volejbolista karjeras atvadās, taču ne pavisam, jo, iespējams, redzēsim viņu arī vēl abu komandu sastāvā spēles laukumā. VK „Ozolnieki” komandā Ivo Baranovskis pildīs arī galvenā trenera pienākumus Gunta Atara prombūtnes laikā.

Baltijas līgas sezona sāksies 31. oktobrī, bet pirms tam 17. un 18. oktobrī tiks izspēlēta Superkausa izcīņa, kurā Latviju pārstāvēs „RTU/Robežsardze” un „Biolars/Jelgava”.

Izmantotie resursi:
Viss par volejbolu Ozolniekos | VK...

     [+] [-]

, 2015-10-01 14:39, pirms 9 gadiem
Celmiņ, Ozolnieki pacēla 1.līgu, nevis nacionālo.

     [+] [-]

, 2015-10-01 15:47, pirms 9 gadiem
yakz rakstīja: Celmiņ, Ozolnieki pacēla 1.līgu, nevis nacionālo.
Loģiski... atvainojos!

     [+] [-]

, 2015-10-01 22:40, pirms 9 gadiem
Oži būs spēks!