Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Klāt finālsērijas arī Nacionālajā un 1. līgā

Jānis Celmiņš

Latvijas čempionātā volejbolā noskaidrojušies finālisti arī Nacionālajā un 1. līgā. Nacionālās līgas finālā spēkiem mērosies „RTU” un „Aizkraukles” volejbolisti, bet 1. līgā cīņā par zeltu laukumā dosies „LSPA” un „Balvu” volejbolisti.

Nacionālā līga

Nacionālās līgas pusfinālos spēkiem mērojās „Aizkraukle” un „Limbaži”, kā arī „RTU” un „Burtnieku novads”. Līgas regulārā čempionāta uzvarētāja „RTU” komanda divās pusfināla cīņās pret „Burtnieku novada” komandu pretiniekiem atdeva tikai vienu setu. Pirmajā spēlē savā laukumā „RTU” komanda svinēja uzvaru ar 3:0, bet otrajā mačā viesos triumfēja ar 3:1. Tādejādi „RTU” komanda kā pirmā iekļuva sacensību finālā. Otrajā no pusfināliem cīņa bija nedaudz sīvāka, taču arī šajā sērijā pietika ar divām spēlēm. Pirmajā spēlē Limbažos „Aizkraukles” komanda, kas ir šīs līgas debitante, uzvarēja ar 3:0, bet otrajā mačā uzvarai bija nepieciešami pieci seti – 3:2.

Nacionālās līgas rezultāti: Latvijas Volejbola Federācija | NACIONĀLĀ LĪGA...

Līdz ar to finālā spēkus samēros „RTU” un „Aizkraukle”, bet cīņā par trešo vietu laukumā dosies „Limbaži” un „Burtnieku novads”.

1. līga

Finālisti zināmi arī LČ 1. līgā, kur par zeltu cīnīsies „LSPA” (līgas debitanti) un „Balvu” komandas, kas pusfinālā pieveica attiecīgi „RTU-UPS” (3:2, 3:1) un „Valgunde/Jelgavas novada” (3:1, 3:1) komandas.

1. līgas rezultāti: Latvijas Volejbola Federācija | 1.LĪGA...

Finālsērijas abās līgās startēs jau jaunnedēļ. Precīzs spēļu kalendārs gan pagaidām nav zināms.

     [+] [-]

, 2012-04-02 15:02, pirms 12 gadiem
RTU šogad rāda ļoti teicamu sniegumu un esmu pārliecināts,ka Aizkrauklei nav nekādu variantu. Lieku 90 pret 10 par labu RTU. Bet otrajā pārī abas komandas ir neprognozējamas,kuras var gan zaudēt,gan uzvarēt jebkuru komandu. Šo abu komandu spēle būs daudz interesantāka. Lieku 50 pret 50. Lai veicas

     [+] [-]

, 2012-04-10 02:18, pirms 12 gadiem
lielai prognozetajs.... ej strada pa bukmeikeri, lai tauta varetu kaut ko vinnet.... duriks