Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Pujātam un Obižajevai uzvaras, Sirmais - piektais

Andrejs Siliņš

Pujātam un Obižajevai uzvaras, Sirmais - piektais
Krista Obižajeva
Foto: bigbankkuldliiga.ee

Igaunijas pilsētā Kohilā notikušajā "BigBank" Zelta līgas vasaras sacensību pēdējā kārtā piedalījās trīs Latvijas sportisti. Kārtslēkšanā vīriešiem Kārlis Pujāts ar rezultātu 5,11 metri un sievietēm Krista Obižajeva ar 4,01 metru sniegumu ieguva pirmās vietas, savukārt šķēpmešanā ar 73,92 metriem piektajā vietā ierindojās Zigismunds Sirmais.

"Tādiem sasniegumiem kā rekordu pārspēšana es noteikti esmu pārāk jauna, tomēr mans uzdevums ir būt par labu vieglatlēti un turpināt attīstīt savas spējas vēl cītīgāk. Lai sevi uzturētu labā formā, nepieciešams trenēties vēl vairāk, un tāds pašlaik ir mans mērķis. Arī šodien izdevās ļoti labs sniegums," iespaidos dalās Krista Obižajeva, kura šovasar uzstādīja jaunu Latvijas rekordu kārtslēkšanā sievietēm – 4,20 metri.

Līdz ar šīm sacensībām noslēdzās Zelta līgas vasaras sezona. Igauņu diska metējs Gerds Kanters, uzvarot visos sacensību posmos, no "BigBank" saņēma galveno balvu – 5000 eiro.

"BigBank" Zelta līga ir vienas no svarīgākajām sporta sacensībām Baltijas valstīs, un tās notiek Igaunijā. Gan ziemas, gan vasaras sacensības sastāv no vairākiem posmiem.

Vairāk informācijas: BIGBANK Kergejõustiku Kuldliiga

     [+] [-]

, 2012-08-29 21:42, pirms 12 gadiem
Bez komentāriem. Sirmais pat 74m nevar aizmest.

  +4 [+] [-]

, 2012-08-29 22:05, pirms 12 gadiem
Spriežot pēc stadioniem pat Igaunijas mazpilsētās, vieglatlētikā šie mums ir krietni priekšā. Būtu ļoti jauki, ja Baltija varētu tādu Zelta līgu veidot kopā, iespējams, varētu pacelt gan balvu fondu, gan sacensību kvalitāti.
Vakar Veros (Võru) redzēju kā divi 15-16 gadīgi puikas skolas stadionā mētājas disku - tas nebija nekāds speciāls treniņš, nekas, vienkārši mētāja. Manuprāt, lieliska laika nodarbe, pie kuras, lielā mērā, varētu būt vainojams Zelta līgas uzvarētājs Kanters

  +1 [+] [-]

, 2012-08-30 00:10, pirms 12 gadiem
Uzvaras paliek uzvaras, tikai deretu piebilst, ka abi musu kartleceji bija vienigie dalibnieki shajas disciplinaas (pec protokola sprieshot)
A Sirmais zaudeja pat igaunju nedzirdetiem balelinjiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-30 08:58, pirms 12 gadiem
Un ko dara Ritas vecākā māsa?
Metusi sportam mieru?

     [+] [-]

, 2012-08-30 14:13, pirms 12 gadiem
Pizonis rakstīja: Un ko dara Ritas vecākā māsa?
Metusi sportam mieru?
Kur jau tie gadi... Bet, ja par ģimeni, kuriozs ir atrodams IAAF lapā- turienes rezultātu apkopotāji Ritas rezultātu 4,20 ir pierakstījuši viņas mātei Jeļenai (turklāt zem PSRS karoga!)
iaaf.org - 2012 Toplists pv w - o

     [+] [-]

, 2012-08-30 14:47, pirms 12 gadiem
elements rakstīja: Kur jau tie gadi... Bet, ja par ģimeni, kuriozs ir atrodams IAAF lapā- turienes rezultātu apkopotāji Ritas rezultātu 4,20 ir pierakstījuši viņas mātei Jeļenai (turklāt zem PSRS karoga!)
http://www.iaaf.org/statistics/toplists/inout=o/age=n/season=2012/sex=W/all=n/legal=A/disc=PV/detail.html

Paldies par info