Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Palameika: "Man vēl ir pa spēkam šogad labot Latvijas rekordu"

Jānis Pārums

Palameika: "Man vēl ir pa spēkam šogad labot Latvijas rekordu"
Madara Palameika
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas rekordiste šķēpmešanā Madara Palameika (64.51) sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka šogad bijis daudz kļūdu, tomēr ar sezonu viņa jūatas apmierināta, turklāt neizslēdz iespēju, ka gada pēdējā startā varētu labot sev piederošo valsts rekordu...

"Neuzskatu, ka sportiskās formas virsotni sasniedzu nedaudz par vēlu," Palameika komentēja faktu, ka sezonas labāko rezultātu (62.74, Lozannā) uzrādījusi pēc Londonas olimpiskajām spēlēm. "Vienkārši Dimanta līgā bija mazāka spriedze. Londonas olimpiāde bija manas līdz šim mūža nozīmīgākas sacensības. Pēc nedēļas nostartēju mazliet labāk..."

"Šogad raizes atkal sagādājis tehniskais izpildījums, jo, kā zināms, šķēpmešana ir viens no tehniskākajiem veidiem. Katru reizi, gribot izdarīt kaut ko labāk, tiek pieļautas kļūdas vai labu rezultātu uzrādīt patraucē citi iemesli," norādīja Palameika.

Latvijas rekordiste arī neslēpa vēlmi uzlabot sev piederošo valsts rekordu: "Gribu izdarīt to katru gadu un domāju, ka man tas ir pa spēkam. Šai sezonai gatavojos ļoti cītīgi, jo tā tomēr bija olimpiskā sezona. Apzinos, ko es varu izdarīt, tāpēc jauns Latvijas rekorda labojums nebūtu pārsteidzošs. Nedomāju, ka pērn skaļi izteicos par rekorda labošanu, vienkārši līdz šim šķēps tik tālu nav aizlidojis, taču es zinu, ko spēju. Kāpēc, lai tas nenotiktu [Dimanta līgas [pēdējā posmā] Briselē? Tas varbūt neskan īsti latviešu stilā, taču kāpēc ne?!"

Palameika atklāja, ka tieši starts Briselē (7.septembrī) būs viņas pēdējais starts šajā sezonā. "Izbaudīšu pēdējo sezonas startu. Priecājos, ka šī sezona man ir sanākusi tāda kāda tā ir. Lai arī cik daudz kļūdu bijis, no tām mācās. " piebilda sportiste.

  +3 [+] [-]

, 2012-08-29 15:13, pirms 12 gadiem
Madarai patīk daudz runāt...

  +2 [+] [-]

, 2012-08-29 15:16, pirms 12 gadiem
sochee rakstīja: Madarai patīk daudz runāt...
man patīk Madara

  +2 [+] [-]

, 2012-08-29 15:40, pirms 12 gadiem
Nu tad dari tā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-29 16:49, pirms 12 gadiem
Skrējējiem 20 rekordi pēc kārtas ir drusku grūtāk kā kārtslēcējiem vai svarcēlājiem. Noskriesi vienreiz dikti ātri - un būs grūti uzlabot.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-29 19:40, pirms 12 gadiem
M rakstīja: Skrējējiem 20 rekordi pēc kārtas ir drusku grūtāk kā kārtslēcējiem vai svarcēlājiem. Noskriesi vienreiz dikti ātri - un būs grūti uzlabot.
Fakts, un ne tikai skrējējiem. Tā pati Madara līdz šim Latvijas rekordu labojusi tikai vienreiz- toties par četriem ar pus metriem...