Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vaisjuns: "Nesanāca realizēt to, uz ko esmu spējīgs"

Vaisjuns: "Nesanāca realizēt to, uz ko esmu spējīgs"
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Oskars Vaisjuns uz Helsinkiem atbrauca kā sliktākā personiskā rekorda autors, bet savā debija lielajās sacensībās pēdējais nepalika. Gribējies gan vairāk...

„Nesanāca realizēt to, uz ko esmu spējīgs, bet labi vismaz, ka tā – neesmu pēdējais. Braucu uz šejieni ar visaugstākajiem mērķiem. Ciparus nesaukšu, bet realizēt savu sportisko gatavību. Par olimpisko kvalifikāciju nedomāju tāpēc, ka orientējos tīri uz rezultātu, kuru gribēju sasniegt. Ja būtu rezultāts, varbūt būtu arī kvalifikācija. Visi sportisti bija krietni spēcīgāki un labāki par mani, un viņiem visiem bija kvalifikācijas norma, kamēr es dabūju organizatoru piešķirto wild card. Tāpēc svarīgākais bija – sasniegt labu rezultātu, jo ir smagi strādāts un darbs ir ieguldīts.”

To, kāpēc disks nav lidojis tālāk, Oskars skaidro ar saspringumu: „Varbūt saspringu par daudz, un tāpēc rezultāts nav labāks par sasniegto. Vajadzētu brīvāku un ātrāku metienu, bet sanāca mest tā kā šķēpu. Ar spēku disku nemet. Tur vajag ātrumu un tehniku. Esmu ieguvis pieredzi tāda ranga sacensībās. Latvijā man nav konkurences, pašam ar sevi jācīnās. Te vismaz redzi līdzvērtīgus sportistus, kuriem centies turēt līdzi un sevi realizēt.”

  +2 [+] [-]

, 2012-06-29 12:31, pirms 12 gadiem
nu re, kārtējais vieglatlēts kuram ''nesanāca'' kā gribējās.. tikai šoreiz vismaz var uzteikt par drosmi un prātu atzīt ka vaina bij galvā un šī sportista gadījumā tas ir tikai normāli, ja viņam konkurences mājās nekādas un lielo sacensību pieredzes nekādas. par šķēpmetējiem gan nav ko teikt, trenējas gadiem, konkurence ir, lielo sacensību pieredze ir a vislaik kautkas vainīgs..

  +1 [+] [-]

, 2012-06-29 13:05, pirms 12 gadiem
homo s.sapiens rakstīja: nu re, kārtējais vieglatlēts kuram ''nesanāca'' kā gribējās.. tikai šoreiz vismaz var uzteikt par drosmi un prātu atzīt ka vaina bij galvā un šī sportista gadījumā tas ir tikai normāli, ja viņam konkurences mājās nekādas un lielo sacensību pieredzes nekādas. par šķēpmetējiem gan nav ko teikt, trenējas gadiem, konkurence ir, lielo sacensību pieredze ir a vislaik kautkas vainīgs..
Šķēpmetēji paši zin kas pie vainas.Eiduka runāja par to,ka izšķirošais faktors būs tas,kas notiek pīķraižu galvās-noskaņošanās metienam+mandrāža.
Oskara startam nav ne vainas,pats jau minēja saspringtību.Ja metiens tiks izdarīts atbrīvoti,plaši nesasteidzot finālu,tad šogad jākrīt Latvijas rekordam.Nezin kāpēc nosapņoju par rezultātu 62,90,lai gan par to neesmu piedomājis,jo tā kā pazīstu esošo Latvijas rekordistu S.Skruļu,tad man patiktos,ka 62,00 noturētos vēl 100 gadus.Bet Latvijā ir bijuši 60m metēji Putns,Šūpulnieks,Meijers.
Žēl,ka vairs netrenē V.Umbraško,Murjāņu stils man nesaista,jo uzsvars uz spēka rādītājiem nevis tehniski skaists,plašs un atbrīvots metiens.

  -1 [+] [-]

, 2012-06-29 15:06, pirms 12 gadiem
Ja nesanāca,tad arī uz to jau esi spejīgs!