Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Parakstīts līgums par Valmieras maratona organizēšanu līdz 2013. gadam

Jānis Pārums

Šodien tika parakstīts sadarbības līgums starp Valmieras pilsētas pašvaldību un sporta biedrību "SportLat" par Valmiera maratona organizēšanu laika posmā no 2009. līdz 2013. gadam.

Piešķiramo finansiālā atbalsta apjomu pašvaldība izvērtēs katru gadu atsevišķi, slēdzot līgumu ar maratona rīkotājiem biedrību Sporta klubu "SportLat".

Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis: "Valmiera ir pilsēta, kurai ir un būs bagātīgas sporta tradīcijas. Valmieras maratons ir viena no tām, ko kopīgiem spēkiem mums pērn izdevies atjaunot. Kāpēc es atbalstu Valmieras maratonu? Tāpēc, ka maratons ir demokrātisks sporta veida, ko var atļauties vai ikviens. Un mēs patiešām ceram, ka Valmieras maratons augs, un kļūs par mūsu pilsētas atpazīstamības zīmi sportā Latvijā, Baltijā un Eiropā."

Ģirts Priedītis biedrības Sporta klubs "SportLat" valdes priekšsēdētājs: "Biedrības Sporta klubs "SportLat" līdzšinējā sadarbība ar Valmieras pilsētas pašvaldību ir bijusi ļoti veiksmīga un tās rezultātā īstenojies - pagājušajā gadā pēc 11 gadu pārtraukuma veiksmīgi atjaunotais sporta pasākums Valmieras maratons. Mums ir patiess prieks par Valmieras pilsētas pašvaldības domes lēmumu atbalstīt Valmieras maratonu arī šajā un turpmākajos gados, noslēdzot ilgtermiņa sadarbības līgumu par atbalstu šim sporta pasākumam līdz 2013.gadam. Mēs, "SportLat", jūtamies gandarīti par savstarpējo ieguldījumu un palīdzību veiksmīgai pasākuma norisei, gūstot apstiprinājumu iepriekš izvirzītajam mērķim – atjaunot ikgadējā starptautiskā Valmieras maratona tradīcijas, popularizēt un veicināt veselīgu un sportisku dzīvesveidu pieaugušo un jauniešu vidū. Valmieras Maratons ir sporta pasākums ikvienam!"

eSports.lv jau ziņoja, ka šodien jau otro gadu pēc kārtas notika Valmieras maratons. Tā idejas autors ir Vilnis Priedītis, pateicoties kura iniciatīvai un atbalstam pēc vairāku gadu pārtraukuma tiks atjaunots kādreiz populārais maratons. Kā projekta galvenie organizatori ir pieaicināti "SportLat", kam ir vairāku gadu pieredze dažādu profesionālo un tautas sporta sacensību un maratonu organizēšanā.

Informāciju sagatavoja:
Inese Kazuša, Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

     [+] [-]

, 2008-09-29 10:27, pirms 16 gadiem
Super, tikai njemot veraa veso laiku, manuprat vareja parcelt Maratonu 1 nedelju agraak!