Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Arājam nopietna trauma (ziņa tiks papildināta)

Šodien Helsinkos, Eiropas čempionātā vieglatlētikā 100 metru distances finālā traumu guva un distanci nebeidza kritiena dēļ Latvijas sprinteris Ronalds Arājs.

Sportists ar aizdomām par pārrautu Ahilleja cīpslu ar ātro palīdzību nogādāts viesnīcā. Sportista medicīniskā izmeklēšana notiks rīt dienas pirmajā pusē.

  -3 [+] [-]

, 2012-06-28 21:26, pirms 12 gadiem
Nu žēēl.. būtu kas bobu iestumj.. Gribu redzēt video ko Leitis izdarīja... Viņš vakar pats novilka uz muti pēc finiša.

     [+] [-]

, 2012-06-29 14:14, pirms 12 gadiem
Arājs un Leitis pagaidam ir labākie šajā EČ! Puiši cīnījas godam! Žēl ka Leitis netika finālā. Domāju, ka Jelizarova arī varēs labi nostartēt, ja nepieļaujs tik daudz taktiskās kļūdas kā priekšskrējienā, Jurkevičam arī jāparāda labāks sniegums 1500m distancē, 800-os ir citi ātrumi un taktika.
P.S. Novēlu Ronaldam labu veselību un ātrāk atgriezties celiņā, bet ja tomēr ir Ahillejas cīpslas plīsums.... būs ļoti, ļoti grūti to izdarīt (pašam tā gadījas). Turies Ronald! Latvija par Tevi!