Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sopova uzvar NCAA konferences čempionātā trīssoļlēkšanā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sopova uzvar NCAA konferences čempionātā trīssoļlēkšanā
Darja Sopova. Foto: LVS

LETA. Latvijas sportiste Darja Sopova sestdien ASV kļuva par Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) konferences čempioni trīssoļlēkšanā, informē Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Dženīvā notikušajās sacensībās Sopova uzvarēja ar rezultātu 13,39 metri.

Nedaudz nepaveicās Rūtai Katei Lasmanei - līdzšinējai NCAA ranga līderei. Viņa trīssoļlēcēju sacensībās Labokā ar rezultātu 13,64 metri bija otrā un arī rangā noslīdējusi uz otro vietu.

Tikmēr Oskars Bambals Bostonā 800 metru finālskrējienā ievērojami uzlaboja savu rezultātu - viena minūte un 47,89 sekundes - un ierindojās augstajā ceturtajā vietā. Latvietis tikai par sekundes desmitdaļu atpalika no personīgā rekorda.

Piektdien savās konferencēs pieccīņas sacensībās uzvarēja Kristīne Blaževiča un Elīza Kraule.

NCAA nacionālais čempionāts telpās notiks 8. un 9. martā Bostonā. Plānots, ka tajā startēs abas daudzcīņnieces un trīssoļlēcējas, kā arī iespējams Bambala starts.