Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Sjanam tiks veikta operācija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sjanam tiks veikta operācija
Ljū Sjans
Foto: AFP

Ķīnas barjersprinterim Ljū Sjanam tiks veikta pēdas operācija. Pats sportists atzīst, ka pagaidām nav skaidrības par to, vai viņš nākošgad varēs piedalīties sacensībās.

Sjans Pekinas Olimpiskajās spēlēs savainojuma dēļ bija spiests izstāties no 110 metru barjerskrējiena priekšskrējieniem. Tagad kļuvis zināms, ka Sjanam decembrī tiks veikta pēdas operācija.

Pats Sjans izteicies, ka primārais šobrīd ir pilnībā izveseļoties: ''Es neuztraucos par nākamo sezonu. Atklāti sakot, nespēju atcerēties, kad pēdējo reizi biju pilnīgi vesels un nejutu nekādas sāpes. Nekad nespētu iedomāties, ka man nāksies izlaist Olimpiādi. Kad ierados stadionā, domāju, ka spēšu startēt, tomēr sāpes bija pārāk lielas.''

Nākošgad Berlīnē notiks pasaules čempionāts, un pagaidām nav skaidrs, vai Sjans tajā varēs piedalīties, lai aizstāvētu savu čempiona titulu 110 metru barjeru distancē.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

     [+] [-]

, 2008-11-23 19:49, pirms 15 gadiem
Njaa.. neiet čalim --> Novēlu ātrāk atlabt !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mafija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-02 11:02, pirms 15 gadiem
''Operācija Ķīnai''