Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bez normatīviem: pasaules čempionātā telpās Latviju pārstāvēs Vaičule un Pastors

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bez normatīviem: pasaules čempionātā telpās Latviju pārstāvēs Vaičule un Pastors
Gunta Vaičule. Foto: LVS

No 1. līdz 3. martam Glāzgovā (Lielbritānija) notiks pasaules čempionāts telpās. Latviju telpu sezonas nozīmīgākajā vieglatlētikas pasākumā pasaulē pārstāvēs Gunta Vaičule un Artūrs Pastors.

Čempionāta kvalifikācijas latiņa pacelta ļoti augstu, turklāt katrā disciplīnā ir sacensību organizatoru noteiktais dalībnieku skaits, kas nav pārāk liels. No Latvijas vieglatlētiem nevienam nav izdevies sasniegt normatīvu. Savukārt sacensību noteikumi nosaka, ka šādā gadījumā valstij atļauts pieteikt vienu sievieti un vienu vīrieti bez izpildīta normatīva konkrētas disciplīnās.

LVS ģenerālsekretārs Dmitrijs Miļkevičs: “Mēs gribējām pieteikt kārtslēcēju Valteru Kreišu, bet šajā disciplīnā ir strikti noteikts, ka var startēt tikai pēc ranga 12 labākie. Līdz ar to šajā čempionātā Latvijas vieglatlētu līdzjutēju akcents būs uz 400m. Lai mūsu sportistiem izdevušies starti!”

Artūrs Pastors šogad Latvijas čempionātā Valmierā sasniedza savu labāko rezultātu telpās (jeb short track “sh”) 400m – 47.61. Savukārt Guntas labākais rezultāts sh ir 52.85, kas sasniegts pagājušajā gada Eiropas čempionātā telpās.

Izmantotie resursi:
https://athletics.lv/lv/article/500...

     [+] [-]

, 2024-02-23 04:33, pirms 2 mēnešiem
Lieliska iespēja izskriet labus rezultātus tajā manēžā 400m distancē. Lai veicas.