Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Romeo un Džuljetas pusmaratonā Jeļena Ābele ceturtā

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Romeo un Džuljetas pusmaratonā Jeļena Ābele ceturtā
Jānis Višķers

Svētdien, 21. februārī Itālijā norisinājās Veronas maratons, kā arī Romeo un Džuljetas pusmaratons. Pusmaratona distancē startēja arī dalībnieki no Latvijas un labākā bija Jeļena Ābele, sasniedzot 4. vietu un jaunu personisko rekordu - 1:16:37.

Kā ziņo skrējēju portāls metroons.org, Itālijā laika apstākļi bija piemēroti skriešanas sacensībām - +8° un bezvējš, taču trases pēdējie kilometri vijās caur Veronas bruģētajām un līkumotajām ieliņām. Tomēr tas netraucēja Jeļenai Ābelei sasniegt jaunu personisko rekordu - 1:16:37, iepriekšējais rekords labots par 51 sekundi.

Tāpat arī jauns personiskais rekords Edgaram Bertukam, kurš finišēja pēc 1:08:34, ieņemot 10. vietu. Arī Jānis Višķers esot atradies starp labākajiem skrējējiem, taču sportists pēc 15km atzīmes sajauca distances, tām sadaloties, un aizskrēja kopā ar maratonistiem... Turētais temps varēja dot vietu pirmajā sešiniekā, tomēr šoreiz nekā. Vēl no mūsējiem startēja Māris Ābele, kuram arī jauns personiskais rekords - 1:11:53 un 17. vieta.

Paldies par operatīvo informāciju trenerim Jurim Beļinskim!

Izmantotie resursi:
metroons.org

     [+] [-]

, 2010-02-23 13:57, pirms 14 gadiem
Nabaga Jānis!
Bet prieks par Jeļenu Ābeli!