Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Liepiņa kauss aizceļo uz Matkuli

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vakar Tukumā pie „Tukuma ledus halles” risinājās gadskārtējais leģendārā Latvijas soļotāja Modra Liepiņa viņa vārda nosauktais izcīņas kauss soļošanā. Sacensībās vīru klasē uzvarēja Igors Kazakevičs, bet pats Liepiņš finišēja tikai trešais. Kauss aizceļoja uz Matkuli.

Šis pēc kārtas bija jau astotais starptautiskais „Modra Liepiņa kauss” soļošanā un tajā piedalījās bērni, jaunieši, pieaugušie un veterāni no visas Latvijas un no kaimiņzemes Lietuvas. Bērnu soļojumi notika četrās vecuma grupās: «E» grupa (2000. gadā dzimušie un jaunāki) - meitenes un zēni; «D» grupa (1998. un 1999. gadā dzimušie); «C» grupa (1996. un 1997. gadā dzimušie); «B» grupā (1994. un 1995. gadā dzimušie).

Sacensību atklāšanā piedalījās arī Sidnejas Olimpisko spēļu sudraba medaļnieks soļošanā, tagadējais maratonists Aigars Fadejevs, kurš ar jaunajiem soļotājiem un Modri Liepiņu nogāja vienu goda apli.

Paralēli soļošanas mačiem notika savdabīgs rekorda uzstādīšanas mēģinājums. Valmierietis Uģis Zariņš mēģināja pārsists savu iepriekšējo piecu kilometru rekordu, noejot žonglējot ar bumbu 10km. Diemžēl Uģis apstājās pie 8 km 764 metriem, nesasniedzot savu nosprausto mērķi.

REZULTĀTI

3 km Meistarklase sievietēm
1. Anita Kažemaka
2. Ernesta Urbanoviča
3. Monika Milušauskaite

5 km Meistarklase vīriešiem
1. Igors Kazakevičs
2. Ilmārs Vaivods
3. Ritvars Paliulis

2 km Senioru klase vīriešiem
1. Madars Breide
2. Juris Gjačs
3. Ilmārs Saulgriezis

2 km Senioru klase sievietēm
1. Baiba Račuka
2. Irita Bačka

Skolu komandu kopvērtējums
1. Matkules pamatskola
2. Sēmes pamatskola
3. Lestenes pamatskola

  +2 [+] [-]

, 2008-09-21 19:41, pirms 16 gadiem
Nu nez nekaa interesanta tur nebija.......
Kaadreiz bija skataamaaks un laiks arii nebija labaakais