Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Vai Redklifa līdz Olimpiādei atlabs?

Andrejs Siliņš

Vai Redklifa līdz Olimpiādei atlabs?
Pola Redklifa
Foto: AFP

Pasaules rekordiste maratona skrējienā Pola Redklifa no Lielbritānijas visai veiksmīgi aizvada atveseļošanos pēc savainojuma, un pastāv lielas cerības, ka sportiste būs gatava startēt Pekinas Olimpiskajās spēlēs.

"Domāju, ka atveseļošanās process ir pat labāks nekā gaidīts," cerību pilns ir attiecīgās Lielbritānijas vieglatlētikas institūcijas direktors Deivs Kolinss. "Visas atskaites, kas man tiek piegādātas, liecina, ka viss rit pēc plāna."

Maijā pati Redklifa izteicās, ka ļoti iespējams, ka nespēs startēt Pekinas spēlēs, lai arī mediķi solīja, ka atveseļošanās varētu beigties vēl pirms spēļu sākšanās. Ja Redklifa startēs Pekinā, tās būs izcilās sportistes ceturtās Olimpiskās spēles.

Kolinss pavēstījis, ka nogaidīs līdz pat 20. jūlijam, kad tiks pavēstīti Lielbritānijas pārstāvniecības dalībnieki, lai pieņemtu lēmumu, vai Redklifa tiks iekļauta sastāvā vai ne. "Es gribētu dot viņai pēc iespējas vairāk laika, lai viņa saprastu, vai ir gatava startēt vai nē," sacīja Kolinss.

Izmantotie resursi:
bbc.com