Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Septiņas Krievijas vieglatlētes saņem diskvalifikāciju

Septiņas Krievijas vieglatlētes saņem diskvalifikāciju
Jeļena Soboļeva un Jūlija Fomenko
Foto: AP

Septiņas Krievijas vieglatlētes saņēmušas divu gadu diskvalifikāciju par krāpšanos saistībā ar nodotajām dopinga analīzēm, pirmdien paziņoja Krievijas Vieglatlētikas federācija (KVF).

Izmeklēšanas gaitā tika atklāts, ka 2007. gada pavasarī nodotās analīzes nav piederējušas pašām sportistēm, tādējādi sākot no pērnā gada aprīļa vai maija divu gadu diskvalifikācija noteikta skrējējām Jeļenai Soboļevai, Jūlijai Fomenko, Tatjanai Tomašovai, Svetlanai Čerkasovai, Olgai Jegorovai, kā arī diska metējai Darjai Pišaļņikovai un vesera metējai Gulfijai Kanafejevai.

Dopinga skandālā iesaistītā pasaules rekordiste Jeļena Soboļeva jau nākusi klajā ar savu skatījumu uz iepriekš minēto KVF lēmumu, savu vainu pilnībā noliedzot.

"Savu vainu neatzīstu un neredzu pamatojumu pieņemtajam sodam. Man šis federācijas lēmums nav izprotams. Vērsties oficiālās instancēs un cīnīties par savu taisnību netaisos, jo tas ievilktos vairāku gadu garumā. Nākamā gada maijā no jauna došos vieglatlētikas skrejceļā, un savu taisnību pierādīšu ar rezultātiem. Tad arī redzēsim, kuram bija taisnība un kuram ne," sacīja Soboļeva.

Izmantotie resursi:
news.sportbox.ru

  +6 [+] [-]

, 2008-10-20 16:51, pirms 16 gadiem
cīnīties par savu taisnūbu netaisos.....
tas gan sportiki un skaidrs ka zālītes mazliet padzēra , vismaz gadu šnā varēs mierīgi palietot , tad jau pēc tam manīs kā pati teica.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-20 17:13, pirms 16 gadiem
katrs saņem pēc nopelniem
Slēpts komentārs: kaulkambaris

  +2 [+] [-]

, 2008-10-20 17:40, pirms 16 gadiem
"cīnīties par savu taisnību netaisos" - šitais izsaka visu.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-20 18:42, pirms 16 gadiem
Sen jau vajadzēja to dopingotāju midzeni patramdīt!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-20 19:07, pirms 16 gadiem
Tas viss bija vēl 2007. gada pavasarī??? Baigi operatīvi strādā... Un kurš tagad pusotra gada garumā pārtaisīs sacensību rezultātus, pārdalīs medaļas un prēmijas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja