Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Aicina pieteikties skriešanas seriāla "Izskrienam Rīgu!" trešajam posmam

Andrejs Siliņš

Aicina pieteikties skriešanas seriāla "Izskrienam Rīgu!" trešajam posmam
Publicitātes foto

Bērnus un jauniešus, pieaugušos un seniorus aicina pieteikties tautas skrējiena seriāla „Izskrienam Rīgu!” trešajam posmam, kurš risināsies sestdien, 23. augustā Arkādijas parkā. Ikviens varēs pārbaudīt savu meistarību, atbilstoši savai sportiskajai sagatavotībai, jo būs iespēja piedalīties Bērnu grupas skrējienā, Tautas grupas un Meistarības grupas distancē. Dalība skriešanas seriālā ir bez maksas, sacensību sākums pulksten 11:00.

Tautas sporta skrējiena seriāls četros posmos tiek organizēts, lai popularizētu skriešanu kā veselīga dzīves veida pamatu visu vecumu mērķauditorijai, kā arī, lai dotu iespēju ģimeņu aktīvai brīvā laika pavadīšanai.

Šogad līdztekus skrējienam ikvienā pasākuma norises vietā paredzēti arī nelieli teorētiski un praktiski izglītojoši semināri. Pirmajā seriāla posmā dalībnieki varēja iegūt informāciju par vispārējo fizisko sagatavotību. Otrajā posmā - „Vārnu ielas republika un citas komandas” - klātesošie tika iepazīstināti ar speciālās fiziskās sagatavotības pamatprincipiem. Trešajā posmā „Burvīgā Pārdaugava” piedāvās iespēju uzzināt par funkcionālo sagatavotību un uzturu. Savukārt skriešanas seriāla noslēguma posmā 13. septembrī Kronvalda parkā, būs labāko un aktīvāko seriāla dalībnieku apbalvošana.

Ikvienam ir iespēja iesaistīties skriešanas seriālā un piedalīties vienā vai vairākos posmos. Skriešanas seriāla nolikums pieejams interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi Šajā interneta vietnē ir iespēja elektroniski pieteikties seriāla posmiem, taču pieteikties dalībai skrējienā iespējams arī sacensību dienā līdz skrējiena sākumam.

Aktualitātes par skriešanas seriālu atrodamas arī sociālajā tīklā „Facebook” - https://www.facebook.com/Izskrienam...

Skriešanas seriālu „Izskrienam Rīgu!” organizē Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, to atbalsta veikals „Maratons” un kafija „Melna coffe”.

Informāciju sagatavoja
Indra Vilde
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta
sabiedrisko attiecību vadītāja