Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Pasaules rekordiste Špotākova grūtniecības dēļ šosezon nestartēs

Pasaules rekordiste Špotākova grūtniecības dēļ šosezon nestartēs
Barbora Špotākova
Foto: imago/Xinhua/Scanpix

LETA--AFP. Divkārtējā olimpiskā čempione šķēpmešanā sievietēm Barbora Špotākova no Čehijas grūtniecības dēļ jaunajā sezonā sacensībās nepiedalīsies.

36 gadus vecā Špotākova ir sava otrā bērna gaidībās, kura piedzimšana paredzēta vasarā. Tomēr viņa paudusi gatavību treniņus atsākt jau rudenī. "Es gribētu rudenī uzsākt gatavošanos 2019.gada sezonai," pauda sportiste, kurai jau ir četrus gadus vecs dēls Janeks. "Esmu pārliecinājusies, ka mātes pienākumus ar aktīvu sportošanu ir iespējams apvienot."

"Nevēlos uz priekšu plānot pārāk daudz, jo nezini, ko dzīve ir sarūpējusi, tomēr šobrīd es vēlos nospraust mērķi un piedalīties 2020.gada Tokijas olimpiskajās spēlēs," uzsvēra Špotākova. Špotākova par olimpisko čempioni kļuva 2008.gadā Pekinā un 2012.gadā Londonā, kamēr 2016.gada Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs viņa ieguva bronzu.

Tāpat Špotākova ir divkārtēja pasaules čempione, otro zeltu iegūstot pērn, kā arī vienreiz kļuvusi par labāko Eiropas meistarsacīkstēs. Špotākovas personīgais rekords ir 72,28 metri, kas vienlaikus šobrīd ir arī pasaules rekords.

Izmantotie resursi:
LETA


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-18 23:19, pirms 6 gadiem
evalds_domingess_106656703176496 rakstīja: Vai tad viņas nebija lezbe?
Viljoena
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Salaspils Sporta nams.
1

Pēc 2 nedēļām jubilejas 10. Salaspils pusmaratons ar vadošajiem skrējējiem un atbalstu Ukrainai

Svētku noskaņās, savu pastāvēšanas desmitgadi, šī gada 11. maijā atzīmēs “Ezerkauliņi” Salaspils pilsētas pusmaratons. Kā ierasts, Salaspils pilsētas ielas visas dienas garumā pieskandinās bērnu distanču, 5km, 10km un galvenās distances – pusmaratona – skrējēji, piedaloties vairākiem vadošajiem Latvijas skrējējiem. Kā jaunums šogad ir ieviests jūdzes skrējiens, kas būs veltīts Salaspils sadraudzības pilsētas Bobrovicjas Ukrainā atbalstam.
Kenijas skrējēja Peresa Jepčirčira 2024. gada Londonas maratona finišā. Foto: Tolga Akmen/EPA/Scanpix
7

Kenijiete Jepčirčira Londonas maratonā labo pasaules rekordu sievietēm

LETA--PA Media/DPA. Kenijas vieglatlētikas garo distanču skrējēja Peresa Jepčirčira svētdien Londonas maratonā laboja pasaules rekordu, distancē sacenšoties tikai sievietēm.
Armands Duplantiss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
5

Duplantiss par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

LETA--AFP. Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantiss sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.