Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Punktu sistēma sportistu un treneru ranga noteikšanai 2015. gadā

LVS
LVS

Vieglatlētikas savienības Treneru padome ir iesniegusi izskatīšanai LVS valdē nelielus labojumus sportistu un treneru ranga noteikšanas sistēmā 2013. gadā. Valde ir iepazinusies un apstiprinājusi šos noteikumus.

Svarīgākie jaunumi:

Reitinga punktus piešķir tikai vienam trenerim. Ja sportistu trenē vairāki treneri, tad sportists licenču pieteikumā norāda vienu prioritāro treneri, kurš saņem reitinga punktu par šī audzēkņa sasniegumiem.

Ja sportists maina treneri sezonas laikā (ārpus oficiālā pārejas perioda), tad tekošajā sezonā punktus saņem iepriekšējais treneris.

Katram sportistam skaita labāko 5 startu punktu summu + punktus par pirmajām VI sadaļām (sk. ranga noteikšanās tabulā).
Vērtējamo sacensību sarakstam pievienots Baltijas mačs mešanu disciplīnās, savukārt no vērtēšanas izņemta sadaļa „Pasaules rangs”.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-24 13:28, pirms 11 gadiem
Universiade mums rangā netiek?

     [+] [-]

, 2013-09-24 22:45, pirms 11 gadiem
Cik samērīgi ir par VISPASAULES Universiādes 1. vietu 100 punkti pret BALTIJAS mača (prezidenta balvas izcīņas) 1. vietas 80 punktiem?
Par Universiādi vajadzētu vairāk punktu!
Manuprāt, pareiza nav arī punktu piešķiršana tikai par normatīvu izpildīšanu, loģiski būtu piešķirt, piemēram, 100 punktus par izpildīšanu un piedalīšanos, bet 50% apmērā ja tikai izpildīts normatīvs un nav startēts.