Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Rīt startē reģistrācija 2015. gada "Lattelecom" Rīgas maratonam

Rīt startē reģistrācija 2015. gada "Lattelecom" Rīgas maratonam
Publicitātes foto

Rīt, 17. septembrī, oficiāli tiks sākta dalībnieku reģistrācija 2015. gada "Lattelecom" Rīgas maratonam. Tradicionāli reģistrāciju maratonam organizatori sāk astoņus mēnešus pirms pasākuma, lai skriet-gribētājiem sniegtu pietiekami daudz laika atbilstošākās distances izvēles un sagatavošanās procesam. Reģistrāciju 2015. gada "Lattelecom" Rīgas maratonam šoreiz ievadīs "Apņemšanās sienas" fotoakcija pie Brīvības pieminekļa, potenciālajiem dalībniekiem dodot iespēju ar savu maratona apņemšanos jeb 2015. gada sapņu distanci nofotografēties un publiski par to pavēstīt visas dienas garumā.

Tiekamies pie maratona "Apņemšanās sienas" pie Brīvības pieminekļa 17. septembrī!

"Pirmais un nozīmīgākais solis, lai sagatavotos maratona, pusmaratona vai savai pirmajai desmitnieka vai piecu kilometru distancei, ir apņemšanās. Pie tam, ar kūtru apņemšanos klusībā "pie sevis" bieži vien ir par maz - par apņemšanos ir jāpavēsta saviem tuvākajiem, draugiem, vīriem, sievām, bērniem, biznesa partneriem – pilnīgi visiem! 2015. gada "Lattelecom" Rīgas maratona reģistrāciju šogad atklāsim ar tieši šādu "Apņemšanās sienu" pie Brīvības pieminekļa – ciemos gaidīsim visus skriet-gribētājus, pirms tam apdomājot savu nākamā gada sapņu distanci un aicinot šo distanci burtiski paņemt uz pleciem, lai apņemšanos iemūžinātu, padarītu publisku un neatgriezenisku", komentē Aigars Nords, "Lattelecom" Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs.

"Apņemšanās siena" pie Brīvības pieminekļa 17. septembrī darbosies no 8.30 rītā līdz pat 19.00 vakarā – maratona organizatori profesionālu foto, kas atgādinās par 2015. gada maratona apņemšanos, sola katram, kurš 17. septembrī apciemos "Apņemšanās sienu". Fotogrāfijas ikvienam fotoakcijas dalībniekam būs iespējams lejuplādēt failu uzglabāšanas un apmaiņas vietnē Lapa nav atrasta! kā arī "Lattelecom" Rīgas maratona profilā sociālajā tīklā "Facebook".

Reģistrācija "Lattelecom" Rīgas maratonam

Reģistrēties "Lattelecom" Rīgas maratonam no 17. septembra iespējams, piesakoties oficiālajā mājas lapā Lattelecom Rīgas maratons un "Nordea" bankas klientu apkalpošanas centros visā Latvijā.

Pieteikties visizdevīgāk ir līdz šī gada 31. decembrim, kad dalības maksa ir viszemākā. Kā tradīcija palikusi arī organizatoru nodrošinātā bezmaksas reģistrācija visiem 2014. gada pasākuma vecuma grupu 1.-3. vietas ieguvējiem, dalībniekiem, kas dzimuši pirms 1950. gada 17. maija, kā arī visiem tiem uzticamajiem maratonistiem, kas piedalījušies visos 24 iepriekšējos Rīgas maratonos.

2015. gada 17. maijā pasākums notiks jau 25. reizi. "Lattelecom" Rīgas maratons joprojām ir vienīgais Ziemeļeiropā un viens no 50 maratoniem pasaulē, kas saņēmis prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas "Bronzas" kvalifikācijas zīmi, kvalitātes vērtējumu, kas nosaka augstas prasības dalībnieku komforta un trases infrastruktūras nodrošināšanā, kā arī garantējot augsta līmeņa sportiskos rezultātus un pasaules līmeņa elites skrējēju dalību.

2015. gadā "Lattelecom" Rīgas maratons iekļauts arī Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē publiskās diplomātijas un kultūras programmā, tādējādi, sagaidāms, ka pasākuma starptautiskā atpazīstamība arī šogad turpinās augt. 2014. gada 18. maijā, kad pasākums iekļāvās oficiālajā Eiropas Kultūras galvaspilsētas programmā, maratons pulcēja vairāk nekā 23 tūkstošus dalībniekus no 61 pasaules valsts, no kuriem vairāk kā 3000 bija ārvalstnieki.

2015. gadā dalībnieku izvēlei būs pieejamas četras distances – maratona distance (42km 195m), pusmaratona distance (21 km 097,5 m), 10 km distance un 5 km distance. Pašlaik sadarbībā ar partneriem un Rīgas domi tiek strādāts pie norises plānošanas, lai saglabātu esošās trases pilsētas centrā un pasākumu padarītu par vēl plašākiem skriešanas svētkiem visiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem. Tiks saglabāta 2014. gadā aizsāktā tradīcija priecēt dalībniekus ar kultūras norisēm trasē, aicinot gan dziedātājus, gan dejotājus iesaistīties kopīgo svētku radīšanā.

Informāciju sagatavoja:
Inese Ķīkule

     [+] [-]

, 2014-09-17 02:00, pirms 10 gadiem
Super! Piesakos.
bet ja nopietni... nesaprotu NORDEA... kad beidzot 5 gadu laikā bija panākuši to, ka maratonu vairs nesauca par Rīgas maratonu, bet Nordea maratonu, ņemt un atteikties no šī projekta!?? tas viņu tēlam tagad jo dubultā kaitē, jo kur tad paliek uzticība, kas ir banku viens no stūrakmeņiem? cēla cēla un pameta! turklāt maratona vārds izskanēja arvien plašāk ārpus Latvijas. Malači lattelekom, bet LTK tomēr izteikts vietējais produkts un nez kadam laikam japaiet lai tauta teiktu lattelekom maratons... parak gari... paliekam pie RĪGAS MARATONA!

     [+] [-]

, 2014-09-17 02:04, pirms 10 gadiem
par brīvu uzsauc dažiem pensionāriem un pāris cilvēkiem, kas startējuši visos 25-os! tas kaut kā pārāk bēdīgi, to jau vareja nepieminet, ka 7 cilvēkiem pa brīvu! neizdevies mārketinga triks, tas tāpat kā uzsaukt padzerties tuksnesī tam vienam kurš izdzīvojis no 100 bet pats jau ticis pie avota