Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Torkildsenu savainojums īpaši neuztrauc

Jānis Pārums

Torkildsenu savainojums īpaši neuztrauc
Andreass Torkildsens
Foto: AFP

Divkārtējais olimpiskais čempions šķēpmešanā Andreass Torkildsens, kurš aizvadītās nedēļas nogalē IAAF sezonas finālā savainojuma dēļ izpildīja tikai vienu metienu, taču izcīnīja otro vietu, atklājis, ka viss, kas viņam ir vajadzīgs - tikai neliela atpūta.

"Štutgartē man traucēja cirkšņa savainojums, ko guvu jau "Zelta līgas" sacensībās Briselē. Jutu, ka varēšu izpildīt tikai vienu metienu. Nevēlējos riskēt. Pēdējās divas sacensības bija pārāk tuvu viena otrai," atzina Torkildsens.

Sportists atzina, ka par savainojumu viņam bažu nav: "Drīz vien savainojums tiks sadziedēts. Viss, kas man vajadzīgs, ir neliela atpūta."

Torkildsena treneris Asmunds Martinsens piekrita, ka viņa audzēknim ir jāatvelk elpa un piebilda, ka pēc Štutgartes šķēpmetējs trīs, četras nedēļas atpūtīsies. Martinsens arī atklāja galveno nākamās sezonas mērķi: "Andreass ir uzvarējis divās olimpiādēs un Eiropas čempionātā, taču pasaules meistarsacīkstēs bijis tikai otrais. Tieši tāpēc viņš vēlas īpaši labi sagatavoties nākamā gada pasaules čempionātam Berlīnē."

"Es uzvarēju "Zelta līgas" posmā savā dzimtenē, es uzvarēju Pekinas olimpiskajās spēlēs – esmu ļoti apmierināts ar šosezon paveikto," piebilda šķēpmetējs.

Izmantotie resursi:
aftenposten.no

     [+] [-]

, 2008-09-16 11:18, pirms 16 gadiem
kopuma njemot, manas aciis, shobrid labakais skepmetejs pasaulee!

     [+] [-]

, 2008-09-16 12:01, pirms 16 gadiem
Nu vispār viņš IR labākais pasaulē.

     [+] [-]

, 2008-09-16 15:05, pirms 16 gadiem
viņš arī ir šābrīža šķēpmetējs,tur naw divu domu!

     [+] [-]

, 2008-09-21 01:23, pirms 16 gadiem
vo vo štengrākais puika!