Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Robless uzvar, Dukūrs sāk

Andrejs Siliņš

Robless uzvar, Dukūrs sāk
Deirons Robless
Foto: AP

Jaunā pasaules rekorda īpašnieks 110 metru barjerskrējienā Deirons Robless Francijā notikušajās "Sotteville-lès-Rouen" vieglatlētikas sacensībās izcīnījis uzvaru, tiesa, tālu atpaliekot no sava labākā rezultāta - 13,48 sekundes.

Trīs dienas pēc sensacionālās pasaules rekorda uzstādīšanas (12,87) kubietis startēja Francijā. Lai arī izcīnīja uzvaru, rezultāts nebija ne tuvu pirms pāris dienām sasniegtajam - 13,48 sekundes.

Otrais palika mājinieku zvaigzne Ladži Dukūrs ar 13,64 sekundēm. Šis bija 2005. gada pasaules čempiona pirmais starts brīvdabā šosezon. Tiesa, pieticīgais rezultāts varētu būt skaidrojams ar to, ka francūzis vien tikko atguvies no ceļgala savainojuma, ko guva janvārī, startējot telpās.

"Joprojām cītīgi trenējos. Roblesa pasaules rekords man dod vēl lielāku vēlmi atgriezties vēl spēcīgākam," sacīja Dukūrs. "Neesmu pārsteigts par viņa rekordu. Viņš ir talantīgs puisis. Zināju, ka viņš var labot rekordu, un tas bija tikai laika jautājums."

Izmantotie resursi:
bbc.com