Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Robless: "Biju šokā"

Andrejs Siliņš

Robless: "Biju šokā"
Deirons Robless
Foto: AP

"Biju gatavs skriet zem 13 sekundēm," pēc sasniegtā jaunā pasaules rekorda 110 metru barjerskrējienā - 12,87 sekundes - atzina tā autors Deirons Robless no Kubas.

Robless sacensībās Čehijas pilsētā Ostravā laboja pasaules rekordu, kas iepriekš piederēja Lju Sjanam, kad ķīniešu sportists 2006. gada 11. jūlijā noskrēja distanci 12,88 sekundēs.

"Biju gatavs skriet zem 13 sekundēm, pateicoties mūsu izcilajam treniņprocesam līdz šim," sacīja jaunais rekordists. "Jutos ērti, koncentrējos uz startu un centos noskriet, cik vien ātri spēju. Kad ieraudzīju rezultātu, biju šokā. Esmu ļoti smagi strādājis, lai sasniegtu savus mērķus."

"Līdzjutēji gaidīja kaut ko lielu," turpināja sportists. "Pasaules čempionāta otrās, trešās un ceturtās vietas ieguvēji izgāja uz starta. Valdīja laba atmosfēra, vējš un gaisa temperatūra bija ļoti patīkama. Pēc neveiksmīgām sacīkstēm šeit pirms gada vēlējos šogad noskriet labi."

"Tomēr es neesmu pārāk pārsteigts par sasniegto rezultātu, jo esmu ļoti labi patrenējies Ekvadorā un Kubā. Zinu, ka jebkurā laikā varu noskriet labi," pārliecināts par savām spējām ir Robless. "Pārējo sportistu labie rezultāti šogad mani motivēja strādāt vēl vairāk. Koncentrējos tikai sev."

Vai Sjanu Roblesa jaunais rekords motivēs vēl vairāk? "Viņam nevajag atrast motivāciju manī un manos rezultātos," atbild Robless. "Galu galā Olimpiskās spēles notiek Ķīnā, un viņš jau ir Olimpiskais čempions - tā ir viņa motivācija."

Izmantotie resursi:
iaaf.org

  -2 [+] [-]

, 2008-06-14 18:21, pirms 16 gadiem
ko teix Stasis

     [+] [-]

, 2008-06-14 18:21, pirms 16 gadiem
Lju Sjans kjiinaa buus dusmiigs

     [+] [-]

, 2008-06-14 18:27, pirms 16 gadiem
Es arī biju šokā :O

  +4 [+] [-]

, 2008-06-14 18:30, pirms 16 gadiem
tas labi, ka pārsita rekordu, besī tas ķīnietis

     [+] [-]

, 2008-06-14 18:34, pirms 16 gadiem
...a cik pirms olimpiādes Kubā un Ekvadorā tagad maksā kilograms nandrolona? Ai nē, šito mantu tagad laikam ēd pirmās klases skolnieki... Kaut kā jocīgi, pirms olimpiādes visiem rezultāti uz augšu sagājuši. Tāda sajūta, ka olimpiēdē pirmais trīnieks finišēs ar jauniem rekordiem daudzās distancēs. Olimpiādē vairumā disciplīnu tiks izcīnīts "farmaceitu kauss". Šahu par olimpisko sportaveidu! Ja jau kērlings ir... Uzvarētājs vismaz būs "tīrs", kaut gan nevar jau zināt - daudz uz toleti staigās un dators priekšā teiks... Varbūt gorodki? Tur varbūt nešmaucas...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 18:38, pirms 16 gadiem
zoliiti par olimpisko sporta weidu

     [+] [-]

, 2008-06-14 18:45, pirms 16 gadiem
Nu protams,Lju Sjans neliksies mierā un savā dzimtenē Pekinā ies uz visu banku, lai atgūtu PR,bet vai viņam tas izdosies,stipri šaubos. Vairāk turēšu īkšķi par jauno talantu Roblesu!

     [+] [-]

, 2008-06-15 17:41, pirms 16 gadiem
AloizsZeps rakstīja: ...a cik pirms olimpiādes Kubā un Ekvadorā tagad maksā kilograms nandrolona? Ai nē, šito mantu tagad laikam ēd pirmās klases skolnieki... Kaut kā jocīgi, pirms olimpiādes visiem rezultāti uz augšu sagājuši. Tāda sajūta, ka olimpiēdē pirmais trīnieks finišēs ar jauniem rekordiem daudzās distancēs. Olimpiādē vairumā disciplīnu tiks izcīnīts "farmaceitu kauss". Šahu par olimpisko sportaveidu! Ja jau kērlings ir... Uzvarētājs vismaz būs "tīrs", kaut gan nevar jau zināt - daudz uz toleti staigās un dators priekšā teiks... Varbūt gorodki? Tur varbūt nešmaucas...


Olimpiadē ir ļoti daudz skrejienu,taka diez vai būs daudz pasaules rekordu.Padoma pats..100m un 200m , priekšskrejiens,pusfināls,fināls... piemēram Boltam un Gejam tad bus jaskrien 6 reizes. A šeit uz komerc sacensībam,1 reizi un vis... hop,rekords.