Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Bolts nepiedalīsies sacensībās Āzijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Bolts nepiedalīsies sacensībās Āzijā
Arī Useins Bolts ir tikai cilvēks, un saprotams, ka pēc teicami aizvadītās un grūtās sezonas viņš jūtas noguris.
AP foto

Trīskārtējais Olimpiskais un pasaules čempions sprintā Useins Bolts (Jamaika) saspringtā sacensību grafika dēļ atcēlis septembra otrajā pusē plānoto braucienu uz Āziju, lai piedalītos sacensībās Ķīnā un Korejā.

Pasaules rekordists 100m un 200m bija plānojis piedalīties 20.septembrī „Grand Prix” sacensībās Ķīnas lielākajā pilsētā Šanhajā, kā arī 25.septembrī sacensībās Daegu Korejā, kur 2011.gadā norisināsies nākošais pasaules čempionāts. „Bolta pārstāvis informēja, ka Useins nevarēs startēt saspringtā sacensību grafika un sakrājušā noguruma dēļ,” raksta Korejas laikraksts „Korean Times”. Arī sacensību organizētāji ir apstiprinājuši Bolta lēmumu. „Mums ir ļoti žēl, ka Bolts nepiedalīsies, ņemot vērā lielo publicitāti, kādu viņš piešķirtu šīm sacensībām,” izteicās organizatoru pārstāvis.

Bolts 4.septembrī uzvarēja „Zelta līgas” sacensībās Briselē 200 metru distancē ar ceturto ātrāko laiku vēsturē – 19,57 sekundes, taču bija manāms, ka jamaikietis ir saguris. „Viņš Briselē noskrēja labi, bet sūdzējās, ka ir grūti, jo ir saguris. Tādēļ mēs analizējam, ko darīt atlikušajā sezonas daļā,” skaidro Bolta menedžeris Rikijs Simms. Arī Bolta izteikumi pēc sacensībā Briselē apstiprināja nogurumu. „Es nevaru sagaidīt. Es tiešām gaidu to brīdi, kad varēšu doties uz mājām.”

Atgādināsim, ka Bolts startēs (200m distancē) šajā nedēļas nogalē "World Athletics final" sacensībās Grieķijas pilsētā Salonikos, kas, iespējams, viņam būs pēdējās šajā sezonā.

izmantotie resursi: wwww.world-track.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: murziks

  +6 [+] [-]

, 2009-09-11 09:27, pirms 15 gadiem
murziks rakstīja: laikam džekam zālītes beigušās...
naudas shosezon pietiek,jápataupa káds rekords arí nákamajai sezonai

  -2 [+] [-]

, 2009-09-11 11:22, pirms 15 gadiem
Trīskārtējais Olimpiskais un pasaules čempions sprintā Useins Bolts (Jamaika]!
nesapraru!!
kapec 3kartejs????

  +3 [+] [-]

, 2009-09-11 11:25, pirms 15 gadiem
100, 200 un stafete...