Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Gulbenē nupat kā atklātais stadions stāv aiz atslēgas

Emils Ozerinskis

Gulbenē nupat kā atklātais stadions stāv aiz atslēgas
Foto: Gatis Bogdanovs

Reģionālais laikraksts "Dzirkstele" vēsta, ka Gulbenes pilsētas svētku laikā (28. jūlijā) svinīgi atklātais stadions nebūt nav sportot gribētājiem pieejams. Divas nedēļas pēc stadiona atklāšanas lentes pārgriešanas vārtiem priekšā ir atslēga ar norādi, ka stadiona teritorijā treniņus iespējams aizvadīt tikai treneru uzraudzībā.

Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Andis Caunītis laikrakstam "Dzirktele" norādījis: "Stadions vēl nav nodots ekspluatācijā, tas nav pabeigts."

Gulbenes novada Sporta pārvaldes vadītājs Lauris Krēmers ieskicēja, ka nav pabeigta notekūdeņu sistēmas sakārtošana, nav salikti aizsargvāki visur, kur tiem jābūt. Tāpat nav vēl uzlikti apgaismes stabi - tos būvnieks sola nodrošināt septembrī vai oktobrī. Lai izvairītos no starpgadījumiem un lai kāds bērns nesavainotos, treniņi stadionā pašlaik ir atļauti tikai trenera klātbūtnē.

Sporta pārvaldes vadītājs norādīja, ka pēc stadiona nodošanas ekspluatācijā ir paredzēts, ka šī sporta bāze būs visiem pieejama. Slēgt stadionu tad nav plānots. Kārtībai stadionā varēs izsekot ar videonovērošanas palīdzību. Visam sekos līdzi sporta centra darbinieki, kā arī pašvaldības policija. Bet, ja tiks konstatēti nopietni bojājumi stadionā, iespējams, pa nakti tas tiks slēgts. Taču pagaidām ir doma, ka stadionu varēs izmantot jebkurā laikā bez ierobežojumiem.

Stadiona celtniecības izmaksas sastādījušas teju miljonu - 959 434,53 eiro (bez PVN).

Foto: Gatis Bogdanovs

Iepriekš vēstīts, ka Gulbenes pilsētas svētku laikā pie Gulbenes novada vidusskolas un sporta centra tika svinīgi atklāts jaunuzbūvētais stadions. Latvijas basketbola savienības (LBS) prezidenta Raimonda Vējoņa un ģenerālsekretāra Kaspara Ciprusa klātbūtnē tika atklāts "Gulbenes Buku" āra basketbola laukums. Savukārt nedaudz iepriekš Gulbenes stadionā viesojās Latvijas futbola federācijas prezidents Vadims Ļašenko.

Izmantotie resursi:
https://dzirkstele.lv/vietejas-zina...

  -1 [+] [-]

, 2023-08-12 08:24, pirms 9 mēnešiem
Vējonis kā parast-atklāj neuzbūvētu stadionu!!!

     [+] [-]

, 2023-08-12 13:30, pirms 9 mēnešiem
laikam bail ka nobradās zāli

  +3 [+] [-]

, 2023-08-12 21:56, pirms 9 mēnešiem
Trenēties lai iet uz pagalmiem. Nav ko bojāt stadionu.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-13 19:37, pirms 9 mēnešiem
Nevarēja uztaisīt tikpat svinīgu stadiona aizslēgšanas ceremoniju? Cilvēkiem uzreiz būtu mazāks šoks un jautājumi.

Gulbenes politiķiem iesaku apdomāt šādu soli!

     [+] [-]

, 2023-08-14 15:47, pirms 9 mēnešiem
Hahaha! Pilsētas svētku laikā uztaisīja "pokazuhu" ar lentes griešanu, a izrādās, ka tā miskaste vēl nav pabeigta! Čiuļi paliek čiuļi.