Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Redklifa nestartēs pasaules čempionātā pusmaratonā

Redklifa nestartēs pasaules čempionātā pusmaratonā
Pola Redklifa
Foto: www.paularadcliffe.com

Pola Redklifa atsaukusi savu dalību pasaules čempionātā pusmaratonā, kas 11. oktobrī norisināsies Birmingemā, Lielbritānijā.

Trīskārtējā pasaules čempione cieš no mandeļu iekaisuma, ārstniecības kursa ietvaros lieto antibiotikas, un tieši tāpēc nespēj startēt.

Neveiksme seko neveiksmei. Redklifa nevarēja piedalīties pasaules čempionātā vieglatlētikā pēdas operācijas dēļ, kas bija šā gada sākumā, un tagad kārtējās veselības problēmas, kas liedz startēt.

Pēdējo gadu laikā Pola par veselības problēmu trūkumu nevar sūdzēties, tam visam vēl klāt stress, kad viņa gatavojās Pekinas Olimpiskajām spēlēm, jo uztraucās par augšstilba traumu.

Spiesta izlaist kārtējās sacensības Redklifa saka:” Pasaules čempionāts pusmaratonā ir lieliska iespēja mūsu sportistiem sacensties mājinieku pūļa priekšā, un es jūtos ļoti vīlusies, ka nevarēšu piedalīties. Man tas ir ļoti svarīgi - uzvilkt Lielbritānijas izlases formu un noskriet pēc iespējas labāk čempionātā.”

Redklifa cer, ka būs gatava Ņujorkas maratonam 1. novembrī. Tajā viņa ir uzvarējusi trīs reizes.

Izmantotie resursi:
news.bbc.co.uk