Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Gejs jau pirms starta nejutās labi

Andrejs Siliņš

Gejs jau pirms starta nejutās labi
Taisons Gejs guļ uz skrejceļa

Pasaules čempions 200 metru sprinta distancē Taisons Gejs atklājis, ka jau pirms iziešanas uz starta ASV olimpiskās atlases sacensību ceturtdaļfinālā nav juties pietiekami labi. Gejs izstājās un šajā distancē nestartēs Pekinas spēlēs augustā.

"Pirms iziešanas uz skrejceļa es sajutu nelielus krampjus paceles cīpslā, tāpēc jutos nedaudz nelāgi" skaidro Gejs. "Pēc pirmā pagrieziena pirmie divi soļi bija kārtībā, bet tad aptuveni pēc 40 metriem es sajutu rāvienu. Kad nokritu zemē, vairs nesāpēja tik ļoti, kā tajā brīdī, kad tas notika. Pēc pāris dienām atkal būšu gatavs startēt."

Arī ASV vieglatlētikas oficiālajā paziņojumā vēstīts, ka savainojums nav nopietns: "Tas vienkārši bija spēcīgs krampis kreisajā paceles cīpslā, nekas nopietnāks nav konstatēts."

Jau ziņojām, ka ASV olimpiskās atlases 200 metru ceturtdaļfināla skrējienā Taisons Gejs izstājās krampju dēļ, līdz ar to pasaules čempions 200 metru skrējienā nevarēs piedalīties šajā disciplīnā olimpiskajās spēlēs Pekinā.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -4 [+] [-]

, 2008-07-06 18:23, pirms 16 gadiem
Ja es būtu gejs, tad arī nejustos labi, ne pirms, ne pēc starta

  -2 [+] [-]

, 2008-07-07 07:15, pirms 16 gadiem
pepperoni rakstīja: Ja es būtu gejs, tad arī nejustos labi, ne pirms, ne pēc starta


ahahahaha....

  -1 [+] [-]

, 2008-07-07 23:33, pirms 16 gadiem
pepperoni rakstīja: Ja es būtu gejs, tad arī nejustos labi, ne pirms, ne pēc starta

nu kas kuram tuvaaks -.-tev tas ir "Gejs"
man tas ir izcils sportists Taisons Gejs ...