Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Helebo paziņo par karjeras beigšanu

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Helebo paziņo par karjeras beigšanu
Tia Helebo
Foto: AFP

Šodien Beļģijas galvaspilsētā Briselē preses konferencē par savas karjeras beigšanu paziņoja Pekinas Olimpisko spēļu čempione augstlēkšanā Tia Helebo.

30 gadus vecā Helebo atzina, ka savā vieglatlētikas karjerā ir jau sasniegusi krietni vairāk nekā jebkad sapņojusi. Šobrīd viņa vēlas koncentrēties uz ģimenes lietām - Tia paziņoja, ka jau trīs mēnešus ir stāvokli, gaidot savu pirmo bērnu kopā ar savu treneri un dzīvesbiedru Vimu Vandevenu.

Helebo bija vienīgā, kura Pekinā izcīnīja zelta medaļu Beļģijai. Uz žurnālistu jautājumiem par iespējamo atgriešanos sportiste atbildēja: "Es labāk jūtos, aizejot, kad esmu virsotnē."

Bijusī septiņcīņniece, kura pārgāja uz augstlēkšanu pleca traumas dēļ, šogad kļuva par Eiropas čempioni pieccīņā telpās, bet vēlāk - arī par Olimpisko spēļu čempioni augstlēkšanā Pekinā. Olimpiskās čempiones titulu viņa izcīnīja, dramatiskā cīņā pārspējot sezonas līderi Blanku Vlasiču. Vēl jaatzīmē, ka 2006 gada Helebo Gēteborgā ieguva Eiropas čempiones titulu augstlēkšanā.

Izmantotie resursi:
iaaf.org
AFP

     [+] [-]

, 2008-12-05 21:34, pirms 15 gadiem
vells likas ka jama tik jauna, tik paris reizes samo redzeju lielajas sacensibas un jau prom, skumji

     [+] [-]

, 2008-12-07 18:04, pirms 15 gadiem
Haka